Κλάμα! Δημοσιογράφος του BBC μιλούσε ζωντανά από το σπίτι του όταν αποφάσισαν να παρέμβουν τα… παιδιά του! (vid)

Κλάμα! Δημοσιογράφος του BBC μιλούσε ζωντανά από το σπίτι του όταν αποφάσισαν να παρέμβουν τα… παιδιά του! (vid)

Η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση πολλές φορές αφήνει περιθώρια για ξεκαρδιστικές γκάφες. Αυτό ακριβώς συνέβη όταν μία συζήτηση του BBC για την Νότια Κορέα διακόπηκε από τα παιδιά του ερωτώμενου.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο δείχνει τον ειδικό Ρόμπερτ Κέλι, καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πουσάν, να θέτει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την εκδίωξη από την εξουσία της προέδρου της χώρας Παρκ Γκέουν-χε.

Αλλά ξαφνικά, ένα μικρό παιδί μπαίνει στο δωμάτιο με ένα φωτεινό κίτρινο μπλουζάκι και κάνει έναν κωμικό χορό πίσω του.  Ο Κέλι παραμένει προσηλωμένος στην κάμερα ενώ προσπαθεί με το χέρι του να απομακρύνει το παιδί που είναι σαφώς περίεργο για το με ποιον μιλάει ο Κέλι.

Τα γονικά προβλήματα όμως φαίνονται να διπλασιάζονται όταν ένα μωρό κάνει με ενθουσιασμό την εμφάνισή του μέσα στο δωμάτιο σε μία στράτα.  Για να ολοκληρωθεί η φάρσα, μια γυναικεία μορφή – είτε η μητέρα τους είτε η νταντά τους – έρχεται μπουσουλώντας στο δωμάτιο.

Αρπάζει τα δύο παιδιά και προσπαθεί να τα απομακρύνει από το δωμάτιο, αλλά ένα από αυτά ακούγεται να κλαίει και η στράτα του μωρού ξαφνικά δε χωράει να περάσει από την πόρτα.

Τελικά καταφέρνουν να βγουν και η συνέντευξη συνεχίζεται.

Όταν τελειώνουν τη συζήτηση, το BBC ανέφερε: «Οι ξεκαρδιστικές σκηνές μπήκαν στο Twitter από την παραγωγό του BBC Τζούλια ΜακΦάρλαν, και θα διαγραφούν σε 20 λεπτά.

Η παραγωγός έγραψε: «Όταν τα παιδιά σε διακόπτουν εν μέσω μιας ζωντανής μετάδοσης… Μια υπέροχη στιγμή που διαχειρίστηκε αριστοτεχνικά ένας από τους επισκέπτες μας σήμερα το πρωί».

Πηγή: ethnos.gr