Viral φωτογραφία μωρού που γεννήθηκε με το αντισυλληπτικό σπιράλ στο χέρι- Όντως;

Viral φωτογραφία μωρού που γεννήθηκε με το αντισυλληπτικό σπιράλ στο χέρι- Όντως;

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία ενός νεογέννητου που κρατά στο χέρι το αντισυλληπτικό σπιράλ της μαμάς του.

Ο μικρός Ντέξτερ ξαπλωμένος στην πετσέτα του, έχει στα χέρια του το σπιράλ που είχετοποθετηθείσ τη μαμά του για να αποφύγει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Η Ελέιν έχει ήδη άλλα δύο παιδιά.

Το σπιράλ (ενδομήτριο σπείρωμα), είναι μια διαδεδομένη μέθοδος αντισύλληψης που προσφέρει προστασία έως και 97% στις γυναίκες για πέντε χρόνια.

Από το ABC εντόπισαν τη μαμά τη Λούσι Ελέιν, μητέρα του μικρούλη Ντέξτερ,που σήμερα έγινε 7 ημερών και τη ρώτησαν τι τελικά ισχύει για το σπιράλ και πώς γίνεται να γεννήθηκε κρατώντας το. Η γυναίκα λοιπόν ξεκαθάρισε το τοπίο…

«Φυσικά και δεν γεννήθηκε κρατώντας το, αλλά έμεινα έγκυος ενώ ήταν τοποθετημένο. Μάλιστα ο γιατρός μου πιστεύει ότι έμεινα έγκυος 3 εβδομάδες αφού το τοποθέτησα» είπε η ευτυχισμένη μητέρα. Επίσης διευκρίνισε πως ο γιατρός δεν μπορούσε όσο ήταν έγκυος να της το αφαιρέσει καθώς θα υπήρχε κίνδυνος για το έμβρυο.. Όταν λοιπόν γεννήθηκε ο μικρός Ντέξτερ ο γιατρός έβγαλε και το ενδομήτριο σπιράλ που ήταν «κρυμμένο» πίσω από τονπλακούντα και το έδωσαν στο μωρόνα το κρατήσει, εξού και η φωτογραφία…

Τώρα βέβαια ανοίγει νέα κουβέντα. Κατά πόσο έιναι αποτελεσματική η συγκεκριμένη μέθοδος αντισύλληψης. Πάντως η Ελέιν τώρα λέει ότι θα αναζητήσει άλλους τρόπους αντισύλληψης.

Πηγή: aixmi.gr