«Nomads»: Αυτοί είναι οι 21 παίκτες που αναχώρησαν για  Φιλιππίνες!

 «Nomads»: Αυτοί είναι οι 21 παίκτες που αναχώρησαν για  Φιλιππίνες!

Αντίστροφη μέτρηση για το «Nomads». Το reality επιβίωσης του ANT1 θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και όλα πλέον είναι έτοιμα για το ξεκίνημα των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με το consept του παιχνιδιού 21 παίκτες θα αγωνιστούν για την επιβίωσή τους. Από αυτούς οι 7 θα είναι πρόσωπα της εγχώριας showbiz, 7 αθλητές και 7 απλοί καθημερινοί άνθρωποι που δήλωσαν συμμετοχή το παιχνίδι. Οι παίκτες θα είναι χωρισμένοι σε τρεις ομάδες και θα παλέψουν για την επιβίωση και το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Οι "Νομάδες" μας αναχώρησαν για Φιλιππίνες!! ✈️✈️✈️✈️ #NomadsGR #countdown #goodluck #breakaleg ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nomads Ant1 (@nomadsant1) στις

Οι ίδιοι έχουν ήδη αναχωρήσει για τις Φιλιππίνες και το νησί όπου θα γυριστεί και το reality. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, ας γνωρίσουμε τις 3 ομάδες με τους 21 συμμετέχοντες:

ΟΜΑΔΑ ΩΚΕΑΝΟΣ – AΘΛΗΤΕΣ (ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΜΠΛΕ)
Μιχάλης Ζαμπίδης ,Βάσω Μιλλούση, Γιώργος Κατσινόπουλος ,Ευαγγελία Πλατανιώτη,Όλγα Πηλιάκη ,Νίκος Παπαδόπουλος και Δήμητρα Φραντζή.

ΟΜΑΔΑ ΦΩΤΙΑ – SHOWBIZ (ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ)
Γιώργος Μαυρίδης, Μάνος Πίντζης, Αποστολία Ζώη,Νίκος Αναδιώτης,Χριστίνα Κολέτσα,  Δημήτρης Αλεξάνδρου και Μαντώ Γαστεράτου.

ΟΜΑΔΑ ΖΟΥΓΚΛΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ)
Λευτέρης Παρασκευάς , Νατάσα Καλογρίδη,Κωνσταντίνος Οροκλός , Παναγιώτης Βασιλάκος, Φώτης Φιλιππόπουλος ,Ειρήνη Ζάχου και Εύη Ιωαννίδου.

Πηγή: dailymedia.gr