Η δημοφιλής παρουσιάστρια ανάρτησε την εν λόγω φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε συγκεκριμένα: «Θα μπορούσε να είναι ένα πλάνο από την ταινία 12 χρόνια σκλάβος. Είναι όμως μια φωτογραφία τραβηγμένη πριν λίγες μέρες στην Αμερική».

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ένας άστεγος άνδρας, ο οποίος είναι δεμένος σαν σκλάβος από τα χέρια και μεταφέρεται με τα πόδια σε Αστυνομικό Τμήμα, στην Αμερική.

«Ένας 43 άστεγος στο Τέξας μεταφέρεται αλυσοδεμένος στο Αστυνομικό Τμήμα. Σιχάθηκα το πετσί μου. Το περίβλημα μου.

Γιατί στον κόσμο σήμερα το πετσί σου καθορίζει την ζωή σου, την ελευθερία σου, την επιβίωση σου. Το χρώμα σου το σχήμα σου η σεξουαλική σου προτίμηση μπορούν να σου στοιχίσουν την ζωή σου.» συμπλήρωσε, δείχνοντας την αγανάκτησή της.

Δείτε την οργισμένη ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θα μπορούσε να είναι ένα πλάνο από την ταινία 12 χρόνια σκλάβος. Είναι όμως μια φωτογραφία τραβηγμένη πριν λίγες μέρες στην Αμερική. Ένας 43 άστεγος στο Τέξας μεταφέρεται αλυσοδεμένος στο Αστυνομικό Τμήμα. Σιχάθηκα το πετσί μου. Το περίβλημα μου. Γιατί στον κόσμο σήμερα το πετσί σου καθορίζει την ζωή σου, την ελευθερία σου, την επιβίωση σου. Το χρωμα σου το σχήμα σου η σεξουαλικη σου προτίμηση μπορούν να σου στοιχίσουν την ζωή σου. #fuckTrump #fuckracists

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs🐝 (@zarifious) στις

Πηγή: in.gr