Δούκισσα Νομικού: Η οργισμένη της ανάρτηση στο Instagram! (εικόνα)

Δούκισσα Νομικού: Η οργισμένη της ανάρτηση στο Instagram! (εικόνα)

Έξαλλη έγινε η Δούκισσα Νομικού όταν διάβασε το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε τις προάλλες ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Να σου θυμίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός δέχτηκε επίθεση στα social media από διαδικτυακή του φίλη… η οποία τον έβρισε χωρίς κανέναν λόγο! «Σε έχω ξαναβρίσει, απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις. Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με άλλες προσωπικότητες και δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε. Αυτά. Και για να είμαι ακριβοδίκαιη, έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει… οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη…» έγραψε η follower στον Αντίνοο, προκαλώντας του μεγάλη έκπληξη!

Η Δούκισσα δεν μπόρεσε να πιστέψει ότι κάποιος έχει τόση κακία μέσα του για κάποιον άλλον άνθρωπο και ξέσπασε μέσα από τα Instagram Stories της: «Μόλις είδα αυτό το στόρι και έχω νεύρα. Έχω νεύρα γενικά με όσους δεν ξέρουν τι να κάνουν και βγάζουν αδικαιολόγητη κακία και ειρωνεία. Με όσους χαίρονται να μπαίνουν στα προφίλ των άλλων και να κράζουν. Τι να πω… Το να κάνεις κάποιον άλλο να νιώσει πολύ άσχημα για να νιώσεις εσύ καλύτερα είναι πρόβλημα. Είναι αρρώστια. Κρίμα».

Δούκισσα Νομικού: Η οργισμένη της ανάρτηση στο Instagram! (εικόνα)

Η Δούκισσα Νομικού σπάνια κάνει τέτοιες αναρτήσεις και δεν ξεσπάει σχεδόν ποτέ στα social media. Όταν όμως βλέπει την αδικία μπροστά στα μάτια της, δεν μπορεί να μην τοποθετηθεί δημόσια…

Πηγή: tlife.gr