«Ευχαριστώ… δεν ξέρω ποιον περισσότερο» Συγκινεί η Πέννυ Μπαλτατζή -Εμεινε έγκυος μετά από πολλές προσπάθειες (εικόνα)

«Ευχαριστώ… δεν ξέρω ποιον περισσότερο» Συγκινεί η Πέννυ Μπαλτατζή -Εμεινε έγκυος μετά από πολλές προσπάθειες (εικόνα)

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιθυμούν όσο τίποτα ένα παιδί αλλά οι δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν, στέκονται εμπόδιο στον δρόμο για την απόκτησή του.

Η διάσημη ερμηνεύτρια Πέννυ Μπαλτατζή διανύει σίγουρα την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η 36χρονη συστήθηκε στο κοινό το 2010, µε το συγκρότηµα Penny And The Swingin’ Cats και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Τόσο η μοναδική φωνή και οι διασκευές παλιών κομματιών, όσο και η ιδιαίτερη και πολύ αγαπημένη εμφάνισή της, την έχουν χρίσει βασίλισσα της ελληνικής swing σκηνής.

Η Πέννυ Μπαλταζή είναι εδώ και περίπου τρία χρόνια παντρεμένη με τον φωτογράφο Χρήστο Τζιούτη και όπως φαίνεται, πολύ ευτυχισμένη.

Το μόνο που έλειπε για να συμπληρώσει την ευτυχία της ήταν ένα παιδί. Τώρα, που η εγκυμοσύνη της είναι εμφανής, η ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά μοιράζεται με τους followers της την αγωνία και την υπερπροσπάθεια να πραγματοποιηθεί η επιθυμία της.

Συγκεκριμένα αναφέρει:
Κάνοντας αυτό το ταξίδι, μετά από αρκετές δυσκολίες χρόνων και ατυχίες, έχω να ευχηθώ απ τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσοι το επιθυμείτε να το ζήσετε….
Μεγαλώνουμε μαζί… Η καρδιά μας χτυπα μαζί….
Επικοινωνούμε με ένα μοναδικό δικό μας τρόπο….
Κουβαλώ την αγάπη μου @tzoutis και το μισό μου…
Μαμά δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι λένε….
Εγώ ξέρω πως το ήθελα και το θέλω πολύ..
Από μικρή ήξερα πως το θελα….
Θαύμα η ζωή….
Θαύμα η συνύπαρξη…
Ευχαριστώ…. Δεν ξέρω ποιον περισσότερο.
Το Χρήστο μου που είναι δίπλα μου, τη ζωή την ίδια, το ότι δεν παραιτήθηκα απ την προσπάθεια, τη φύση…

«Ευχαριστώ... δεν ξέρω ποιον περισσότερο» Συγκινεί η Πέννυ Μπαλτατζή -Εμεινε έγκυος μετά από πολλές προσπάθειες (εικόνα)

Πηγή: bovary.gr