Με αφορμή την πολυσυζητημένη επιστροφή της στην μικρή οθόνη η ηθοποιός που τα προηγούμενα χρόνια έδωσε την πιο γενναία, ανοιχτή και, τελικά, νικηφόρα μάχη με τον καρκίνο του μαστού μιλάει στην κάμερα του People TV για το comeback του Beverly Hills, αλλά και για την περιπέτεια της υγείας της.

«Ο καρκίνος μας ένωσε, μας έκανε ακόμα πιο σταθερούς, » λέει η Ντόχερτι που είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Kurt Iswarienko από 2011, συμπληρώνοντας ότι εκείνη και ο σύζυγός της εκτιμούν πλέον περισσότερο ο ένας τον άλλον.

«Δεν λέω πως ο γάμος μας δεν πήγαινε καλά πιο πριν, αλλά ο πόνος που περάσαμε μας άλλαξε. Παλιά είχαμε μία διαφωνία και αντί να την λύσουμε απλά δεν μιλούσαμε για μερικές ημέρες.»

Η Σάνεν Ντόχερτι πρωτοδιαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015, στα 47 της, και προχώρησε σε μαστεκτομή η οποία ακολουθήθηκε από μία επίπονη σειρά χημιοθεραπειών και θεραπείας με ακτινοβολία.

Η ηθοποιός που μιλούσε από την πρώτη στιγμή δημόσια για το πρόβλημα της υγείας της, με σκοπό να εμπνεύσει τις γυναίκες να είναι πιο δυνατές, εξομολογείται πόσο τυχερή αισθάνεται που ζει και που βρίσκεται ανάμεσα μας.

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της Σάνεν Ντόχερτι. 

Πηγή:womantoc.gr