Η Μπάγια Αντωνοπούλου ξεσπά και απαντά για την «επίδειξη πλούτου»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου ξεσπά και απαντά για την «επίδειξη πλούτου»

Το επόμενο βήμα στην σχέση της έκανε η Μπάγια Αντωνοπούλου που αποφάσισε να συγκατοικήσει με τον σύντροφό της και θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες ανάρτησε μερικά βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram από την μετακόμιση και το χάος που επικρατεί στο νέο της σπίτι στην Ανατολική Αττική, ενώ αποκάλυψε πως έκανε ένα λάθος. Δεν ακολούθησε τις συμβουλές των οπαδών της και δεν έγραψε έξω από τις κούτες το περιεχόμενό τους, με αποτέλεσμα να μην ξέρει πού πάει τι, προτού τις ανοίξει.

Ο χαρακτηρισμός που την ενόχλησε και η απάντησή της

Φαίνεται όμως πως κάποιοι δεν στάθηκαν στην αστεία πλευρά της ανάρτησής της κατηγορώντας την πως είναι «νεόπλουτη» και πως θέλει να κάνει επίδειξη. Έτσι λοιπόν, η Μπάγια Αντωνοπούλου αποφάσισε να απαντήσει, με μια μακροσκελής ανάρτηση στην οποία αναφέρει πως το σπίτι το νοικιάζουν έναντι 550 ευρώ και πως ήταν σε χάλια κατάσταση, ενώ τόνισε πως έκανε πολλές εργασίες μόνη της και πως με δύο μισθούς στο σπίτι, έχει το δικαίωμα να το χαρεί.

Συγκεκριμένα έγραψε: ««Σήμερα είδα κάποιες αναρτήσεις σε site από συναδέλφους σε σχέση με το νέο μου σπίτι. Με χαρακτήρισαν νεόπλουτη και ότι επιδεικνύω το χρήμα μου. Ευχαριστώ που δώσατε την ευκαιρία να απαντήσω πως αυτό το πραγματικά υπέροχο σπίτι το νοικιάσαμε 550 ευρώ γιατί απλά ψάξαμε πολύ και ήμασταν τυχεροί. Ήταν σε χάλια κατάσταση μέχρι να το φτιάξουμε., ότι βλέπετε μέσα, είναι προσωπική μας δουλειά (Κουράστηκα να βάφω) αλλά και καλύτερες τιμές που έκαναν οι φίλοι χρόνων. Νομίζω ότι με δύο μισθούς που μπαίνουν σε αυτό το σπίτι (τον δικό μου και του συντρόφου μου, που εργαζόμαστε όλη μέρα) αλλά και με πολύ αγάπη, έχουμε το δικαίωμα να το χαρούμε! Όσο για τις αληθινές ευχές σας και τα όμορφα μηνύματα, τα διαβάζω ένα ένα και ,με κάνουν να μην επιτρέπω στον εαυτό μου να στεναχωρηθεί για κανέναν πικρόχολο. Δεν συνηθίζω να απαντάω σε βλακείες, αυτή τη φορά όμως αν και χαμηλού προφίλ άλλαξα γνώμη».

Η Μπάγια Αντωνοπούλου ξεσπά και απαντά για την «επίδειξη πλούτου»

Πηγή: iefimerida.gr