Γιατί ο Ελτον Τζον φοβάται ότι η Μέγκαν και ο Χάρι θα έχουν την ίδια μοίρα με την Νταϊάνα

Γιατί ο Ελτον Τζον φοβάται ότι η Μέγκαν και ο Χάρι θα έχουν την ίδια μοίρα με την Νταϊάνα

Πώς οι συνεχόμενες επιθέσεις σε βάρος του ζεύγους μπορεί να αποβούν μοιραίες, όπως συνέβη στη Νταϊάνα.

O Έλτον Τζον υπερασπίστηκε τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ ύστερα από τη σφοδρή κριτική που δέχθηκαν επειδή χρησιμοποίησαν επανειλημμένα ιδιωτικά αεροπλάνα.

Ο Χάρι και η Μέγκαν δέχθηκαν σφοδρή κριτική από τον βρετανικό Τύπο και χρήστες των social media όταν έγινε γνωστό πως πραγματοποίησαν 4 πτήσεις με ιδιωτικά τζετ μέσα σε 11 μέρες, αντί να χρησιμοποιήσουν το αεροπλάνο της γραμμής. Η κριτική εστίαζε στην αντίφαση ανάμεσα σε αυτή τη συμπεριφορά και στις επανειλημμένες αναφορές του ζευγαριού σε περιβαλλοντικά θέματα.

Μάλιστα, σε τέτοιο βαθμό έπληξε το παλάτι η επίθεση των ΜΜΕ και η αγανάκτηση των βρετανών πολιτών, που έβαλαν τον Έλτον Τζον να τους υπερασπιστεί.

Γιατί ο Ελτον Τζον φοβάται ότι η Μέγκαν και ο Χάρι θα έχουν την ίδια μοίρα με την Νταϊάνα

Ο Έλτον Τζον το έκανε ευχαρίστως κάνοντας λόγο για «αδίστακτη και αναληθή δολοφονία χαρακτήρα» ενώ έφτασε σε σημείο να παρομοιάσει την επίθεση του τύπου σε βάρος τους με το κυνήγι της Νταϊάνας που οδήγησε στον θάνατό της.

«Είμαι βαθιά ενοχλημένος από τη σημερινή διαστρεβλωμένη και κακόβουλη αναφορά του Τύπου σχετικά με την παραμονή του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στο σπίτι μου στη Νίκαια την περασμένη εβδομάδα», έγραψε ο Ελτον Τζον στο Twitter.

«Η μητέρα του πρίγκιπα Χάρι, η Νταϊάνα ήταν μία από τις στενότερες μου φίλες. Νιώθω υποχρέωση να προστατεύσω τον Χάρι και την οικογένεια του από την αχρείαστη παρείσφρηση του Τύπου η οποία συνέβαλλε στον πρόωρο θάνατο της Νταϊάνα».

«Μετά από μία σκληρή χρονιά με πολύ δουλειά και αφοσίωση στη φιλανθρωπία , εγώ και ο Ντέιβιντ θέλαμε η νέα οικογένεια να έχει ιδιωτικές διακοπές μέσα στην ασφάλεια και την ηρεμία του σπιτιού μας. Προκειμένου να πετύχω την υψηλή και τόσο απαραίτητη προστασία, τους παρείχα μια πτήση με ιδιωτικό τζετ», κατέληξε.

Φωτογραφίες: Reuters

Πηγή: thetoc.gr