Η Κατερίνα Παπουτσάκη μεταμορφώνεται σε Μαρία Κάλλας και εντυπωσιάζει! (εικόνες)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μεταμορφώνεται σε Μαρία Κάλλας και εντυπωσιάζει! (εικόνες)

Για την πολυσυζητημένη παράσταση «Ωνάσης! Τα θέλω όλα» ετοιμάζεται η Κατερίνα Παπουτσάκη και η μεταμόρφωσή της σε Μαρία Κάλλας είναι πραγματικά εκπληκτική

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη επέστρεψε στην Αθήνα και ξεκίνησε εντατικές πρόβες για την πολυαναμενόμενη παράσταση με τον Σταμάτη Φασουλή για τη ζωή του Ωνάση που θα ανέβει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Παλλάς. Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα παίξει τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας, της ντίβας που ερωτεύτηκε σφοδρά τον Αριστοτέλη Ωνάση. Η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από τη μελέτη του ρόλου, με πιο εντυπωσιακή αυτή που έχει «ντυθεί» Μαρία Κάλλας πανέτοιμη για να ερμηνεύσει την ντίβα της όπερας.

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Ωνάσης! Τα θέλω όλα» αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, θα αποτελέσει μια θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση. Εξίσου εντυπωσιακή είναι η μεταμόρφωση του Σταμάτη Φασουλή σε Ωνάση και η «αλλαγή» της Δήμητρας Ματσούκας σε Τζάκι Κένεντι.

katerina-papoutsaki-maria-kallas.jpg
katerina-papoutsaki-kallas-afisa-pallas.jpg

Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση μοιάζει με σύγχρονο παραμύθι και ως τέτοια έχει εξιστορηθεί εκατοντάδες φορές σε δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές μεταφορές ή ακόμη και βιβλία. Η ταραχώδης ζωή ενός “κοφτερού” μυαλού που “διάβασε” την εποχή του και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του 20ου αιώνα. Σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας. Θάρρος και επιχειρηματικό ένστικτο, αυτό ήταν που τον χαρακτήριζε και που αποτέλεσε το δίπτυχο της επιτυχίας του.

Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της ζωής του, τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας, η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού, η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής. Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος.

Πηγή: ethnos.gr