Αθηνά Ωνάση: Το άγνωστο δράμα πριν το διαζύγιο- Η ατυχία που της “είχε χτυπήσει” ξανά την πόρτα…

Αθηνά Ωνάση: Το άγνωστο δράμα πριν το διαζύγιο- Η ατυχία που της “είχε χτυπήσει”  ξανά την πόρτα…

Αγνωστες λεπτομέρειες του γάμου της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο υποστηρίζει ότι αποκαλύπτει πορτογαλικό περιοδικό.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό υποστηρίζει ότι Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο έζησαν ευτυχισμένα χρόνια τον πρώτο καιρό του γάμου τους, ωστόσο όλα διαλύθηκαν όταν η Αθηνά Ωνάση έμεινε έγκυος και έχασε το παιδί. Εκτοτε, έπεσε σε κατάθλιψη, απομακρύνοντας τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ο οποίος την ίδια περίοδο πύκνωσε τα ταξίδια του στο εξωτερικό και τις αναζητήσεις συντροφιάς σε άλλες γυναίκες.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το πορτογαλικό περιοδικό, ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο το πρώτο διάστημα ήταν πιστός στην Αθηνά Ωνάση. «Είχε εκτιμήσει πόσο τον στήριξε στο μεγάλωμα της κόρης του, την οποία αντιμετώπισε σαν δικό της παιδί», γράφει. Και υποστηρίζει ότι όλα άλλαξαν, όταν στα δύο χρόνια της σχέσης τους η Αθηνά Ωνάση έμεινε έγκυος. Το γεγονός την άγχωσε και την στρέσαρε και μάλιστα καθυστέρησε να αποκαλύψει το ευχάριστο νέο στον Αλβάρο. «Η Αθηνά άργησε να αποκαλύψει στον Αλβάρο την εγκυμοσύνη της, γιατί φοβόταν», αποκαλύπτει πηγή που βρισκόταν κοντά στο ζευγάρι. Οταν του το αποκάλυψε, εκείνος έγινε προστατευτικός κάτι που πίεσε περαιτέρω την Αθηνά Ωνάση. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη τελείωσε απότομα. Η Αθηνά Ωνάση ξύπνησε ένα βράδυ με φριχτούς πόνους και αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η ζωή της ίδιας δεν κινδύνεψε ποτέ, αναφέρει το πορτογαλικό δημοσίευμα.

Η κατάθλιψη και η απομόνωση της Αθηνάς Ωνάση
Αν και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο στάθηκε στο πλευρό της Αθηνάς Ωνάση μετά την αποβολή, εκείνη βυθίστηκε στην κατάθλιψη. Απομακρύνθηκε από τον σύζυγός της, αφιερώθηκε στα άλογά της. Είναι η ίδια περίοδος που τα ΜΜΕ οργίαζαν για τα περί νευρικής ανορεξίας.«Το σπίτι τους στη Βραζιλία μετατράπηκε σε νεκροταφείο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Μετά από μια περίοδο ανάρρωσης και ενώ η Αθηνά Ωνάση είχε αφοσιωθεί στα άλογά της, όταν ο Αλβάρο επανήλθε στο θέμα, η χρυσή κληρονόμος του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί φοβόταν την κατάρα των Ωνάσηδων. Και εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της σχέσης της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Βραζιλιάνο ιππέα.

Η απομάκρυνση και το διαζύγιο
Τα ταξίδια του Αλβάρο με διάφορες προφάσεις γίνονταν όλο και πιο συχνά και σε αυτά έβρισκε παρηγοριά και ευχαρίστηση στην παρέα άλλων γυναικών. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση γνώριζε από την πρώτη στιγμή τα πάντα, αλλά δεν την ενδιέφερε, γιατί ήταν βυθισμένη στην κατάθλιψη, την οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει με ιππασία, συνεδρίες ψυχοθεραπείες αλλά και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Όταν τελικά ένιωσε καλύτερα και προσπάθησε να διεκδικήσει και πάλι το σύζυγό της, ήταν πλέον πολύ αργά. Ο Αλβάρο είχε χάσει κάθε ενδιαφέρον για εκείνη και για την κοινή τους ζωή και την έβλεπε απλά το πορτοφόλι. Έτσι, μετά την αποκάλυψη της απιστίας μπήκε μπροστά το διαζύγιο. Με τον Ντόντα να έχει ήδη κάνει έναν ακόμη γάμο με τη Βραζιλιάνα δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο και την Αθηνά να παραμένει μόνη της και απομονωμένη στο Βέλγιο.

Πηγή: iefimerida.gr