Μαρία Μπακοδήμου: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή που θα συζητηθούν

Μαρία Μπακοδήμου: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή που θα συζητηθούν
Η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στη σχέση με τους γιους της.

«Για τα προσωπικά μου δεν μιλάω. Αν ήμουν με κάποιον που θα το δήλωνα, θα το είχατε μάθει. Ιδανικές συνθήκες είναι να υπάρχει ένας άνθρωπος που να σου εμπνεύσει τη συγκατοίκηση. Όταν μια σχέση δοκιμαστεί και αισθανθείς ότι με αυτό τον άνθρωπο ταιριάζεις, έχεις κοινούς παρονομαστές και κοινές αξίες, θέλεις να κοιμάσαι και να ξυπνάς μαζί του».

Όσο για το αν έχει κάνει λάθη στην προσωπική της ζωή απάντησε στο περιοδικό People:  «Είχα ένστικτο στο λάθος. Έχω κάνει πολλές λάθος επιλογές και μάλλον τις έχω κάνει επίτηδες. Πάντα είχα έναν φόβο με τις σχέσεις και τη δέσμευση. Προτιμούσα να κάνω επιλογές που να μη με οδηγήσουν σε μια σοβαρή σχέση που να πρέπει να διαχειριστώ, αλλά να κάνω επιλογές που ο αποχωρισμός θα μου ήταν πολύ εύκολος. Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτά που έχω ζήσει. Για κάποιο λόγο λειτουργούσα έτσι. Πλέον, θεωρώ πως το έχω ξεπεράσει».

Μαρία Μπακοδήμου: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή που θα συζητηθούν

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους γιους της. «Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με όρια. Διαφορετικά δεν είναι τα ίδια ευτυχισμένα. Ειδικά όταν είναι ανήλικα, τα όρια τους δημιουργούν την ασφάλεια ότι κάποιος τα προστατεύει. Με τα παιδιά μου, αν και υπήρξαν εντάσεις, πάντα μιλούσαμε και συζητούσαμε. Μαρία Μπακοδήμου: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή που θα συζητηθούν

Το γεγονός ότι χωρίσαμε νωρίς με τον πατέρα τους μου δημιουργούσε την ενοχή ότι δεν τους έχω προσφέρει μια ολοκληρωμένη οικογένεια με μαμά και μπαμπά που είναι μαζί και ενωμένοι. Αυτή λοιπόν η ενοχή πολλές φορές με έκανε να μην τους χαλάω χατίρι. Από εκεί που τους έβαζα κάποια όρια, υποχωρούσα και τα έκανα πολύ πιο ελαστικά για να μην τα στενοχωρήσω».

Πηγή: altsantiri.gr