Αυτός είναι ο λόγος που η Κάτια Δανδουλάκη δεν μιλάει πια με τον Χρήστο Πολίτη!

Αυτός είναι ο λόγος που η Κάτια Δανδουλάκη δεν μιλάει πια με τον Χρήστο Πολίτη!

Γιατί δεν έχουν πλέον επαφές οι δυο τους;

Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “TV έθνος” και τον Αλέξη Μίχα, όπου αποκάλυψε γιατί δεν έχει διατηρήσει επικοινωνία με τον Χρήστο Πολίτη.

Πείτε κάτι ακραίο που κάνατε με τον Μάριο Πλωρίτη “κάτω από τη μύτη” των δημοσιογράφων και δεν σας κατάλαβε κανείς…

Τον γάμο μας. Μέρα μεσημέρι, στις 12:00, στην εκκλησία, απέναντι από τη Ρηγίλλης. Μετά πήγα εγώ στο γύρισμα και ο Μάριος στο “Βήμα”. Το βράδυ παντρεμένοι πια εμφανιστήκαμε σε μια μεγάλη δεξίωση του Βαγγέλη Παπαθανασίου και όταν το είπαμε έγινε το θέμα της βραδιάς. Μετά τον γάμο έκανα μια σκηνή με τον Χρήστο Πολίτη για τη Λάμψη. Ήμασταν στο τελεφερίκ. Και του είπα «Χρήστο, σήμερα παντρεύτηκα». Πολύ φίλος μου.

Έχετε διατηρήσει επικοινωνία;

Όχι. Ήταν μια επιλογή του Χρήστου η απομόνωση. Επέλεξε τη μοναχικότητα και τον καταλαβαίνω απολύτως. Αποζητούσε τη μοναχικότητα και το μυαλό του και η ψυχή του.

Χρησιμοποιήσατε τη λέξη “μοναχικότητα” και όχι “μοναξιά”. Ποια είναι αλήθεια η διαφορά, όπως την έχετε στο μυαλό σας;

Τώρα ζω μόνη. Η ζωή μου είναι μοναχική στο σπίτι μου. Και παντρεμένοι με τον Μάριο, ο καθένας μας είχε μοναχικότητα. Δεν ήμουν ποτέ κοσμική. Θα πάω για παράδειγμα σε ένα μεγάλο πάρτι, αλλά θα φύγω κουρασμένη και θα πάω να φάω στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα σε βαβούρα. Ούτε στη χαρά ούτε στον πόνο. Από μικρή. Μοναχικότητα λοιπόν για μένα είναι η έλλειψη της ανάγκης κάποιας κολλητής παρέας. Ποτέ δεν είχα κολλητούς φίλους. Είχα πάντα ουσιαστικούς φίλους. Από την εποχή των παιδικών μου χρόνων ακόμη ή και στην πορεία με συναδέλφους και σκηνοθέτες που μπορεί να βρισκόμαστε μια φορά στα δύο χρόνια και εάν υπάρχει κάτι σημαντικό θα τα πούμε όλα. Και θα μείνει μεταξύ μας. Έτσι είναι η φιλία για μένα. Δεν έχω την ανάγκη να βρίσκεται κάποιος άνθρωπος πλάι μου.

Πηγή:zappit.gr