Τζένη Μπαλατσινού: Απαντά πρώτη φορά για την εμπλοκή της σε ατύχημα με αυτοκίνητο

Τζένη Μπαλατσινού: Απαντά πρώτη φορά για την εμπλοκή της σε ατύχημα με αυτοκίνητο

Σε εκδήλωση για τη γυναικεία αυτοπεποίθηση και ψυχική ενδυνάμωση συνάντησε την Τζένη Μπαλατσινού η κάμερα του Happy Day και ο Μιχάλης Πλεμμένος.

H παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για…

την τηλεόραση: «Δεν θα με δείτε τηλεοπτικά, είναι προσωπική μου απόφαση. Δεν θα συνεχίσω στην τηλεόραση. Αν θα κάνω τηλεόραση, θα κάνω κάτι πολύ δημιουργικό και ωραίο στο οποίο δεν θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο, μπορεί να είμαι σε έναν άλλο ρόλο»

… το ταξίδι του μέλιτος που δεν πήγε με τον Βασίλη Κικίλια: «Σε κάποια χρόνια, πρώτα ο Θεός, θα καταφέρουμε να πάμε ταξίδι του μέλιτος».

… τη νέα της καθημερινότητα, μετά τον γάμο της: «Δεν έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου. Είχα πάντα μια έντονη καθημερινότητα και συνεχίζω να έχω. Έχει πολύ ενδιαφέρον ο τομέας που ασχολείται ο Βασίλης. Έχει να κάνει με τον ανθρώπινο παράγοντα, είναι πολύ δύσκολο και πολύ όμορφο. Τον θαυμάζω πολύ».

… τα αναληθή δημοσιεύματα που την αφορούν: «Όταν με έχει ενοχλήσει κάτι έχω πάρει τον δικηγόρο μου».

 την εμπλοκή του ονόματός της, πριν μερικές μέρες, σε ένα ατύχημα με αυτοκίνητο: «Δεν το έχω διαβάσει, αλλά δεν είχα κανένα ατύχημα. Δεν έχω τρακάρει, δεν έχω χτυπήσει. Είμαι υγιής».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: tlife.gr