Έλενα Ράπτη: Ο γάμος με τον ιδανικό σύντροφο και η απόκτηση παιδιών

Έλενα Ράπτη: Ο γάμος με τον ιδανικό σύντροφο και η απόκτηση παιδιών

Όλα όσα αποκάλυψε για τον κρυφό γάμο της, τον έγγαμο βίο και την απόκτηση παιδιών.

Ο γάμος της Έλενας Ράπτη τον περασμένο Μάιο και η επιλογή της να τον κρατήσει κρυφό, συζητήθηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Το ίδιο και η απόφασή της να μην αποκαλύψει την ταυτότητα του συζύγου της, παρά μόνο αρκετές μέρες αργότερα, αφού είχε γίνει γνωστή στα μέσα.

Η ίδια μίλησε στο Πρω1νό του ANT1 και στον Άρη Καβατζίκη γ τον γάμο της, εξομολογήθηκε ότι τα πράγματα έγιναν όπως τα ονειρεύτηκε.

«Νομίζω το είχα πει από παλιά ότι, όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτώ, δε θα το μοιραστώ, γιατί για εμένα ο γάμος είναι μια προσευχή. Ήθελα να την μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπό μου και την οικογένειά μας. Ήταν προεκλογική περίοδος και δεν ήθελα να απασχολήσω με ένα θέμα της ιδιωτικής μου ζωής. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου. Οπότε μετά μέσα στο καλοκαίρι κοντά στις ημέρες της Παναγίας που ήταν όλα ήσυχα το ανακοινώσαμε.

-Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Είναι η ευλογία του μυστηρίου μάλλον.

-Για να επιλέξεις ένα σύντροφο πρέπει να είναι ιδανικός, να είναι αυτός που ταιριάζει περισσότερο κοντά όνειρο που είχες από μικρή. Τώρα το ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μια όμορφη σχέση και προχώρησα σε γάμο. Ο Κίμων ήταν ο “φύλακας άγγελός” μου. 

Μακάρι ο Θεός να μας ευλογήσει και να αποκτήσουμε σύντομα παιδιά… Ο Κίμωνας προτιμά να απέχει από τη δημοσιότητα. Δεν προέρχεται από χώρο που είναι κομμάτι της ζωής του η δημοσιότητα. Συνωμότησαν όλα για να γνωριστούμε. Ήμασταν μαζί έναν χρόνο. Ήταν γραφτό να γίνει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλενα Ράπτη.

Δείτε όσα δήλωσε στο Πρωινό:

Πηγή:thetoc.gr