Ολα τα βλέμματα στα πόδια της Βικτόρια Μπέκαμ -Oι εντυπωσιακές μπότες που φόρεσε με κατακόκκινο φόρεμα (εικόνες)

Ολα τα βλέμματα στα πόδια της Βικτόρια Μπέκαμ -Oι εντυπωσιακές μπότες που φόρεσε με κατακόκκινο φόρεμα (εικόνες)

Παραδίδοντας μαθήματα κομψότητας, η Victoria Beckham έκανε μια ακόμα συγκλονιστική εμφάνιση στη Νέα Υόρκη και απέδειξε ότι φθινόπωρο, χρώμα και bold αισθητική πάνε μαζί.

Η διάσημη σχεδιάστρια κατάφερε να ξεπεράσει για ακόμα μια φορά τον εαυτό της και να προσφέρει στιλιστική έμπνευση σε κάθε πιστή fashion aficionado που παρακολουθεί φανατικά τα #ootd της.

Επέλεξε ένα κατακόκκινο midi φόρεμα, με κοντά μανίκια, το οποίο ήταν μεν απλό, αλλά το απίθανο χρώμα του το κατέστησε ως το απόλυτο showstopper.

Highlight του συνολικού look οι εκπληκτικές high-knee μπότες με leopard print, οι οποίες της έδωσαν πολλούς ακόμα πόντους στιλ. Η Becham, ως γνήσιο fashion icon, καταφέρνει πάντα να δημιουργεί τάσεις και να προτείνει one-of-kind κομμάτια και συνδυασμούς. Το φόρεμα και οι μπότες ανήκουν στη συλλογή του οίκου της.

Splash/ Ideal Image
Splash/ Ideal Image

Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο με μια πολύ διακριτική χρυσή αλυσίδα κι ένα ρολόι, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και τα oversized γυαλιά ηλίου της, ένα από τα πιο iconic στοιχεία του στιλ της.

Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή «This Morning», η Victoria Beckham τόνισε ότι στα 45 της χρόνια διαθέτει πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση από τότε που ήταν νέα -κάτι που σίγουρα μπορεί να καταλάβει κανείς κοιτάζοντας τις εμφανίσεις της, αφού είναι η μια καλύτερη από την άλλη. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι πλέον δε δίνει σημασία σε ασήμαντα πράγματα που μπορεί να την απασχολούσαν στο παρελθόν και αφορούσαν στην εξωτερική της εμφάνιση.

Splash/ Ideal Image
Splash/ Ideal Image

«Πιστεύω ότι το σημαντικό είναι να κάνεις focus στα καλά πράγματα και να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου. Δηλαδή, νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι ευγενικοί με τον εαυτό τους αλλά και με τους άλλους» είπε το πρώην Spice Girl, τονίζοντας ότι πλέον για εκείνη και τον σύζυγό της, David Beckham, προτεραιότητα είναι τα τέσσερα παιδιά τους.

Πηγή: bovary.gr