Μαραντίνης τέλος! Το νέο αγόρι της Σίσσυς Χρηστίδου… δεν είναι νέο (εικόνα)

Μαραντίνης τέλος! Το νέο αγόρι της Σίσσυς Χρηστίδου… δεν είναι νέο (εικόνα)

Τι αποκάλυψε δημοσίευμα για την παρουσιάστρια του Open.

Η Σίσσυ Χρηστίδου χώρισε πριν μερικούς μήνες με τον Θοδωρή Μαραντίνη, κρατώντας όμως μία πολύ καλή σχέση με τον πατέρα των παιδιών της.

Η παρουσιάστρια παρέμενε μόνη της όλους αυτούς τους μήνες μέχρι τη στιγμή που άρχισαν να πληθαίνουν τα δημοσιεύματα ότι υπήρξε επανένωση με έναν από τους πρώην της.

Το Youweekly και η κυπριακή εκπομπή «Όλα Καλά» ανέφεραν ότι το πρόσωπο που επανασυνδέθηκε με την παρουσιάστρια του Open είναι ο Χρήστος Γκάλης, ο πρώην σύντροφός της από την περίοδο που ζούσε ακόμα στη Θεσσαλονίκη.

Γνωρίστηκαν στο TV 100 στο οποίο δούλευε ο δημοσιογράφος, στο βιογραφικό του οποίου βλέπουμε να αναφέρεται ότι ήταν στο ανταποκριτικό γραφείο της «Espresso» για δέκα χρόνια και ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ πριν η Σίσσυ αποφασίσει να έρθει στην Αθήνα και να κυνηγήσει το όνειρο της τηλεόρασης.

Πρόσωπα από το περιβάλλον της παρουσιάστριας διέψευσαν τις φήμες και τις πληροφορίες των ρεπορτάζ ενώ η ίδια δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα σε κάποιο από τα social media της ή την εκπομπή της.

Μαραντίνης τέλος! Το νέο αγόρι της Σίσσυς Χρηστίδου… δεν είναι νέο (Pics)Πηγή: dailymedia.gr