Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες)

Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες)

Βραδινή έξοδο έκανε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Τετάρτης. Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε κατά την άφιξή της στο Ηρώδειο.

Η παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού και αφού φωταγώγησαν σε ροζ χρώμα το Ηρώδειο μίλησαν για την πρόληψη με την παρουσιάστρια να ήταν μία από τις ομιλήτριες.

Φορώντας ένα ροζ φόρεμα με διακριτικό μακιγιάζ έφτασε χαμογελαστή και ιδιαίτερα προσιτή στον κόσμο.

Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες) Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες) Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες) Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες) Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες) Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες) Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες) Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες) Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες) Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες) Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες) Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες) Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες) Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση στο Ηρώδειο! (εικόνες)

Πηγή: altsantiri.gr