Απίστευτη επίθεση SNIK στον Γιώργο Λιάγκα (εικόνα)

Απίστευτη επίθεση SNIK στον Γιώργο Λιάγκα (εικόνα)

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε στην εκπομπή του για τη συμπεριφορά του SNIK και της παρέας του στη ρεπόρτερ Μαίρη Αρώνη.

Ο παρουσιαστής χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για τον ράπερ και η μπάλα πήρε και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την επιλογή της αφού την ειρωνεύτηκε για τη νέα της αγάπη.

«Της φέρθηκε απίστευτα. Εγώ θεωρώ πως αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν πως όσο πιο αγενείς είναι, τόσο πιο μάγκες θα γίνουν. Η αγένεια προς μία εκπρόσωπο των ΜΜΕ, θεωρεί αυτός ο τύπος… μην τον χαρακτηρίσω τώρα. Και δεν είναι και ωραίος γκόμενος. Τι του βρήκε η Ηλιάνα;

Την αγένεια εγώ τη βλέπω. Είναι αγενής. Φοβάται τις κάμερες; Σιγά τον Κάνιε Γουέστ της Ελλάδας. Μη χ#σουμε κιόλας. Άντε, ο κάθε τίποτα νομίζει πως έχει υπόσταση στην Ελλάδα. Ο κύριος τίποτα. Σιγά ρε μην αποκαλύψουμε το μεγάλο μυστικό του τεράστιου καλλιτέχνη.

Έβγαλε η μύγα κ#λο και έχ#σε τον κόσμο όλο. Αμάν πια. Έχει πέντε φρουρούς. Αισθάνονται όλοι. Δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με τον κύριο. Τα φιλάκια μας στην Ηλιάνα και μπράβο για την επιλογή της. Να τον χαίρεται. Ηλιάνα να τη χαίρεσαι την καινούργια σου αγάπη», ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα τα οποία έφεραν την αντίδραση του τραγουδιστή.

Ο ράπερ απάντησε σε σκληρό ύφος προπσαπθώντας να γελοιοποιήσει τον παρουσιαστή αφού ανέβασε ένα insta story με τον Γιώργο Λιάγκα σε μία μη κολακευτική του φωτογραφία του από την παραλία και στη θέση του κεφαλιού του υπήρχε ένα σαλιγκάρι. Η φωτογραφία έγραφε gymnosaLIAGKAS.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κόντρα των δύο, με την εμπλοκή πλέον και της Ηλιάνας, μόλις ξεκίνησε.

Για χάρη της Ηλιάνας: Η πιο απίστευτη επίθεση SNIK στον Γιώργο Λιάγκα (Pic)

Πηγή: dailymedia.gr