Η κούκλα κόρη του Χρήστου Σπανού, σημαιοφόρος στην παρέλαση (εικόνα)

Η κούκλα κόρη του Χρήστου Σπανού, σημαιοφόρος στην παρέλαση (εικόνα)

Έχει κόρη 18 ετών με την καθηγήτριά του την οποία ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και την παντρεύτηκε.

Μεγάλη περηφάνια για τον Χρήστο Σπανό και τη σύζυγό του Μελίνα Παιονίδου αφού η κόρη τους Μαρίνα ήταν σημαιοφόρος στην παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Ο 45χρονος ηθοποιός έχει μια κόρη τελειόφοιτη Λυκείου και ήταν εκεί για να την καμαρώσει ως σημαιοφόρο. Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία στο instagram γράφοντας:

«Τελευταία παρέλαση…ένα βήμα πριν την ενηλικίωση…Κι εγώ πάντα εκεί,να καμαρώνω.
#almost18»,
 σχολίασε ο περήφανος μπαμπάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τελευταία παρέλαση…ένα βήμα πριν την ενηλικίωση…Κι εγώ πάντα εκεί,να καμαρώνω.❤️ #almost18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Spanos (@christosspanos) στις


Ο Χρήστος Σπανός ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την καθηγήτρια του, την παντρεύτηκε κρυφά σε ένα ξωκλήσι της Κεφαλονιάς με κουμπαρούς τον Φωκά Ευαγγελινό, την Πίτσα Κουτουφά και απέκτησαν μια κόρη.

Η σύζυγος του είναι καθηγήτρια μουσικής διδασκαλίας στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και την γνώρισε στη σχολή.

Η κούκλα κόρη του Χρήστου Σπανού, σημαιοφόρος στην παρέλαση (εικόνα)

Ο ίδιος έχει πει για την γυναίκα του:

«Αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: «Αποκλείεται!». Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή».

Η κούκλα κόρη του Χρήστου Σπανού, σημαιοφόρος στην παρέλαση (εικόνα)

Πηγή: thetoc.gr