Η σπάνια εμφάνιση της Λίτσας Γιαγκούση: Δείτε πώς είναι στα 56 της

Η σπάνια εμφάνιση της Λίτσας Γιαγκούση: Δείτε πώς είναι στα 56 της

Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της στην τηλεόραση έκανε η Λίτσα Γιαγκούση, η οποία έδωσε συνέντευξη στο Happy Day.

Με νέο λουκ και πάντα λαμπερή η τραγουδίστρια, η οποία γεννήθηκε το 1963 και σήμερα είναι 56 ετών μίλησε για όλα.

Η σπάνια εμφάνιση της Λίτσας Γιαγκούση: Δείτε πώς είναι στα 56 της

Αρχικά εξήγησε ότι δεν χάθηκε από το προσκήνιο, έκανε πράγματα αλλά ίσως να μην είχαν τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο.  Ακόμα, μίλησε για μια συνεργασία που ήταν να γίνει πέρυσι αλλά έμαθε από την τηλεόραση ότι δεν την είχαν συμπεριλάβει στο σχήμα.

Συγκεκριμένα είπε ότι έμαθε από την τηλεόραση, συγκεκριμένα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, πως η ίδια δεν θα συμμετέχει σε μουσικό σχήμα με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, καθώς είχε αντικατασταθεί από τον Γιώργο Τσαλίκη.

«Με «κρέμασαν» πέρυσι σε συνεργασία, πολύ ανέντιμα. Παλιά δεν γίνονταν τέτοια πράγματα. Από την τηλεόραση έμαθα ότι δεν θα υπάρχω στο σχήμα», δηλώνει η τραγουδίστρια.

Για το αν θα συνεργαζόταν με τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Δάντη είπε:

«Θα συνεργαζόμουν με τον Χρήστο Δάντη, πολύ ευχαρίστως. Είναι ένας καλλιτέχνης πολύ αγαπημένος, πέρα από άνθρωπος αγαπημένος. Μιλάμε και στο τηλέφωνο και στα social».

Παράλληλα, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως το διαζύγιό τους ήταν πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνη:

«Απασχολούσαμε τα Μέσα με τον γάμο μας, με το διαζύγιό μας. Τη συγκεκριμένη περίοδο ήμουν αλλού ντ’ αλλού, είχα το χάλι μου τότε. Το διαζύγιο ήρθε ξαφνικά, δεν το περίμενα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή:thetoc.gr