Χριστουγεννιάτικη υπερπαραγωγή! Η Ιωάννα Λίλη στόλισε από τώρα το σπίτι της (εικόνες & βίντεο)

Χριστουγεννιάτικη υπερπαραγωγή! Η Ιωάννα Λίλη στόλισε από τώρα το σπίτι της (εικόνες & βίντεο)

Στο κλίμα των Χριστουγέννων έχει μπει ήδη η Ιωάννα Λίλη, παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Νοεμβρίου.

Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει έκπληξη στα παιδιά της που λατρεύουν τις γιορτές, κι έτσι αποφάσισε μαζί με αγαπημένους φίλους της να τους κάνουν έκπληξη και να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό.

Η Ιωάννα Λίλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας το στολισμένο της σπίτι.

«Καλημέρα-Καλημέρα-και ΝΑΙ εγώ στόλισα αρκετά νωρίς στο σπίτι φέτος μαζί με τους αγαπημένους φίλους Μπάμπη και Νίκη-Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί ήταν μια όμορφη έκπληξη και για τα παιδιά!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημέρα-Καλημέρα-και ΝΑΙ εγώ στόλισα αρκετά νωρίς στο σπίτι φέτος μαζί με τους αγαπημένους φίλους Μπάμπη και Νίκη-Είμαι πολύ χαρούμενη,γιατί ήταν μια όμορφη έκπληξη και για τα παιδιά!!!! #hellomyfriends #christmasiscoming #sohappy #withfriends #childrenstime #inspiration #christmasspirit 🙏❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις


Στον «πειρασμό» να στολίσει νωρίς, εκτός από την Ιωάννα Λίλη, μπήκε και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, η οποία επίσης ανέβασε φωτογραφία με την κόρη της και το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, στο Instagram. Ήδη από τον Οκτώβριο, η Αθήνα έχει ξεκινήσει να φορά τα γιορτινά της, με τις βιτρίνες να στολίζονται για τα Χριστούγεννα.

Πηγή: iefimerida.gr