Η απίθανη τούρτα της Κάτιας Ζυγούλη και η «εισβολή» του Σάκη Ρουβά στην κουζίνα

Η απίθανη τούρτα της Κάτιας Ζυγούλη και η «εισβολή» του Σάκη Ρουβά στην κουζίνα

Τελευταίο βίντεο, η απίθανη τούρτα γενεθλίων που έφτιαξε για τα γενέθλια της μεγάλης κόρης της.

Το Cake Challlenge όπως το ονόμασε, ήταν πραγματική πρόκληση για εκείνη, αφού όπως έδειξε και σε κάποιο στιγμιότυπο του βίντεο η προηγούμενη προσπάθεια να φτιάξουν τούρτα στο σπίτι είχε καταλήξει σε «Βατερλό», με την κρέμα να έχει γίνει σούπα. Και η νέα της προσπάθεια βέβαια, αν και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μάλλον την ταλαιπώρησε αρκετά, αφού πολλές φορές την είδαμε να κουράζεται και να αγχώνεται αν θα βγει καλή η τούρτα. Η δοκιμασία απαιτητική λοιπόν, αλλά ευτυχώς είχε βοήθεια. Άλλωστε, όπως η ίδια είπε από την αρχή, μόνη της δεν έπαιζε να το κάνει!

Λίγο πριν μπουν οι τελευταίες διακοσμητικές πινελιές πάλι, μία guest εμφάνιση από την κουζίνα έκανε και ο Σάκης Ρουβάς. Πολύ κομψός, με κοστούμι και γυαλιά ηλίου, ο Σάκης εισέβαλε στην κουζίνα και στο πλάνο, την ώρα που η Κάτια έκοβε την κουβερτούρα για το γλάσο της τούρτας. Μάλιστα, «έκλεψε» και ένα κομμάτι, αλλά την αποζημίωσε με ένα φιλί.

Όσο για την τούρτα γενεθλίων, ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακή, φτιαγμένη με 3 παντεσπάνια σοκολάτας, λευκή κρέμα και επικάλυψη από γλάσο σοκολάτας και φρούτα του δάσους. Δείτε την τούρτα και στο σχετικό βίντεο:

Πηγή:olivemegazine.gr