Πάνος Μουζουράκης – Κωστής Μαραβέγιας: Τα αδέρφια τους φωτογραφίζονται μαζί και το Instagram παραληρεί (εικόνα)

Πάνος Μουζουράκης – Κωστής Μαραβέγιας: Τα αδέρφια τους φωτογραφίζονται μαζί και το Instagram παραληρεί (εικόνα)

Είναι ανάμεσα στους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες της νέας γενιάς και έχουν συνυπάρξει τόσο μουσικά όσο και τηλεοπτικά –ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένα δίδυμο ταλέντου και επιτυχίας.

Οι δύο τραγουδιστές βρέθηκαν μαζί επί σκηνής, σε συναυλία που διοργάνωσε το σωματείο Ελίζα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών.

Ο Μαραβέγιας και ο Μουζουράκης πλαισίωναν την τρίτη της παρέας, την τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου με την οποία είναι καλοί φίλοι και συνεργάτες, και οι τρεις καλλιτέχνες ανάρτησαν στιγμιότυπα από τη βραδιά στο Instagram τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπημένοι μου στις 19.11 τραγουδάμε, παίζουμε και στηρίζουμε την «Ελίζα». Η «Ελίζα» και το εξειδικευμένο της προσωπικό, παράγει σημαντικό έργο και δράση κατά της κακοποίησης παιδιών. Επίσημοι καλοθελητές και καλεσμένοι μου, οι αγαπημένοι μου @panosmouzourakis και @marizarizouofficial. Για πρώτη φορά και οι τρεις μαζί στη σκηνή του Παλλάς. Ξεκινάμε στις 21:00. Τη βραδιά παρουσιάζει η @marikonstantatou. Σας περιμένουμε! #pallastheatre #eliza @eliza_society @theatrikesskines

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraveyas (@maraveyas) στις


Όμως, ενώ η Ρίζου και ο Μαραβέγιας ανέβασαν φωτογραφίες που περιλαμβάνουν τους ίδιους, ο Πάνος Μουζουράκης προτίμησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία … με τα αδέρφια τους!

Πράγματι, οι τρεις καλλιτέχνες έχουν αδέρφια του αντίστοιχου φύλου, τα οποία φωτογραφήθηκαν μαζί σαν να ήταν εκείνοι.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα χιουμοριστικό caption. «19 Νοεμβρίου στο Παλλάς για την Ελίζα. Μαραβέγιας, Ρίζου, Μουζουράκης. Και τα αδέρφια τους Κωστής, Μαρίζα και Πάνος».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία ξετρέλανε τους φαν των τραγουδιστών στο Instagram που άρχισαν να σχολιάζουν ποιος μοιάζει περισσότερο με τον διάσημο αδερφό του.

Πηγή: bovary.gr