Τζένη Μπότση: Με φουσκωμένη κοιλιά στο σπίτι της λίγο πριν γεννήσει

Τζένη Μπότση: Με φουσκωμένη κοιλιά στο σπίτι της λίγο πριν γεννήσει

Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

H Τζένη Μπότση κατάφερε να περάσει όλη την εγκυμοσύνη της και να γεννήσει χωρίς να μάθει κανείς τίποτα. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο με καισαρική, μία υγιέστατη κορούλα, βάρους 3.280 γρ. πριν από δέκα μέρες.

Και μπορεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της να μην δημοσίευε καμία φωτογραφία της και να τα κράτησε όλα κρυφά, ωστόσο στην πορεία έχει μοιραστεί στιγμές με τον κόσμο.

Χθες βράδυ, η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram και την πρώτη φωτογραφία από την περίοδο που διένυε τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της. Σε αυτή η Τζένη Μπότση ποζάρει μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, με τον οποίο στόλισαν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της.

Η φωτογραφία, όπως αποκάλυψε η Τζένη Μπότση, είναι από τις αρχές Νοεμβρίου.


«Αρχές Νοεμβρίου….2019…. τόσο κοντά και τόσο μακριά…. Τουλάχιστον στολίσαμε και φέτος! Ευχαριστώ την ομάδα δράσης που μου στόλισε το σπίτι !!!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένη Μπότση.

Bέβαια, η ηθοποιός είχε ανεβάσει και πάλι φωτογραφία ενώ ήταν έγκυος το καλοκαίρι, αλλά τότε δεν το είχε καταλάβει κανείς – εκτός φυσικά από τους λίγους που ήξεραν το… μυστικό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγρότισσα εν δράση!!! #happy #nature #tomatescherry Photo @despinakampouri ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Botsi (@jennybotsi) στις

Πηγή:thetoc.gr