Διπλός γάμος, δύο νυφικά για την κόρη του Κώστα Καίσαρη -Ενα αυτοκρατορικό, ένα τελευταία τάση της μόδας (εικόνες)

Διπλός γάμος, δύο νυφικά για την κόρη του Κώστα Καίσαρη -Ενα αυτοκρατορικό, ένα τελευταία τάση της μόδας (εικόνες)

Ενας υπέρλαμπρος διπλός γάμος μονοπώλησε τις προηγούμενες ώρες το ενδιαφέρον στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας των Αθηνών. Η κόρη του Κώστα Καίσαρη Αναστασία, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Thomas Persy.

Ο γάμος ήταν διπλός γιατί ο γαμπρός είναι καθολικός και το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει και τις δύο τελετές. Με μια ημέρα διαφορά. Ο καθολικός γάμος, σε πιο κλειστό κύκλο έγινε την Παρασκευή και ο ορθόδοξος, στον οποίο έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, γνωστοί Αθηναίοι, αλλά και ο πρωθυπουργός με την σύζυγό του Μαρέβα, έγινε χθες.


Ο καθολικός γάμος έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας ενώ ο ορθόδοξος στον Ιερό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό. Του καθολικού γάμου ακολούθησε πάρτι του ζευγαριού στο Zonars, ενώ χθες, μετά το γάμο έγινε δεξίωση όπου οι γονείς του γαμπρού και της νύφης και φυσικά το ζευγάρι υποδέχθηκε τους φίλους του.

Και στους δύο γάμους η κόρη του Κώστα Καίσαρη φορούσε δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη. Εντελώς διαφορετικά νυφικά μεταξύ τους, ένα πιο μοντέρνο στον καθολικό και ένα πιο κλασικό, ένα φόρεμα που θύμιζε νυφικά αυτοκρατορικών γάμων, στον ορθόδοξο. Το νυφικό του καθολικού γάμου ήταν σε ίσια γραμμή και όπως θέλουν και οι τάσεις είχε όγκο, πολύ όγκο στα μανίκια. Το νυφικό του ορθόδοξου γάμου ήταν κλειστό στο λαιμό, στα μανίκια και στην πλάτη, με κουμπάκια μπροστά και πολύ όγκο στη φούστα. Λεπτομέρεια που χάριζε το κεντημένο με άνθη πέπλο. Η Αναστασία Καίσαρη πανευτυχής και στις δύο τελετές, πλαισιωμένη από καλούς της φίλους , ανάμεσά τους και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδη με το ολόχρυσο φόρεμά της, δεν σταμάτησε να χαμογελάει. Οπως και ο γαμπρός.

Το Love story του ζευγαριού
Η Αναστασία Καίσαρη ασχολείται και αυτή με το χώρο του κοσμήματος, όπως και ο πατέρας της Κώστας Καίσαρης ο οποίος διατηρεί ένα από τα κεντρικότερα κοσμηματοπωλεία των Αθηνών. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Αναστασία Καίσαρη γνώρισε τον Thomas Persy από κοινούς φίλους. Ο Thomas Persy είναι Βέλγος, κατάγεται όπως γράφεται από γνωστή οικογένεια του Βελγίου και εργάζεται στις επιχειρήσεις της LVMH του Γάλλου μεγιστάνα Μπερνάρντ Αρνό.

Πηγή: iefimerida.gr