Κατερίνα Καινούργιου- Φίλιππος Τσαγκρίδης: Μαζί κι ερωτευμένοι στον γάμο της Αναστασίας Καίσαρη! (εικόνες)

Κατερίνα Καινούργιου- Φίλιππος Τσαγκρίδης: Μαζί κι ερωτευμένοι στον γάμο της Αναστασίας Καίσαρη! (εικόνες)

Ένας υπέρλαμπρος διπλός γάμος μονοπωλεί τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας των Αθηνών. Η κόρη του Κώστα Καίσαρη, Αναστασία Καίσαρη, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. Thomas Persy.

Ο γάμος ήταν διπλός γιατί ο γαμπρός είναι καθολικός και το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει και τις δύο τελετές. Με μια ημέρα διαφορά. Ο καθολικός γάμος, σε πιο κλειστό κύκλο έγινε την Παρασκευή και ο ορθόδοξος, στον οποίο έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, γνωστοί Αθηναίοι, αλλά και ο πρωθυπουργός με την σύζυγό του Μαρέβα, έγινε χθες.

Του καθολικού γάμου ακολούθησε πάρτι του ζευγαριού στο Zonars, ενώ χθες, μετά το θρησκευτικό γάμο, πραγματοποιήθηκε δεξίωση στο Ελληνικό και συγκεκριμένα στους χώρους της παλιάς Αμερικάνικης Βάσης, όπου οι γονείς του γαμπρού και της νύφης και φυσικά το ζευγάρι υποδέχθηκαν τους φίλους τους.

Κατερίνα Καινούργιου- Φίλιππος Τσαγκρίδης: Μαζί κι ερωτευμένοι στον γάμο της Αναστασίας Καίσαρη! (εικόνες)Κατερίνα Καινούργιου- Φίλιππος Τσαγκρίδης: Μαζί κι ερωτευμένοι στον γάμο της Αναστασίας Καίσαρη! (εικόνες)
Πηγή: tlife.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ