Ρούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού της

Ρούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού της

Συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις υπέροχες φωτογραφίες από το μαγευτικό σπίτι της Ρούλας Κορομηλά και πραγματικά η κάθε γωνιά του σπιτιού της έχει κάτι από το εξαιρετικό στιλ της.

Η μεζονέτα όπου μένει, έχει μίνιμαλ αισθητική με vintage στοιχεία και το αποτέλεσμα σου δίνει μια γεύση ζεστασιάς μέσα σε έναν ιδιαίτερα μοντέρνο χώρο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ρούλα Κορομηλά έχει «ανεβάσει» στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από τις ιδιαίτερες γωνιές του απίθανου σπιτιού της.

Εσωτερική σκάλα, ξύλινες λεπτομέρειες, μια φανταστική μοντέρνα και υπερλούξ κουζίνα, όμορφα αντικείμενα διαλεγμένα ένα – ένα από την ίδια και από δικούς της ανθρώπους… κάνουν το σπίτι της να μοιάζει παραμυθένιο.

Ρούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού της
Ρούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τηςΡούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τηςΡούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τηςΡούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τηςΡούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τηςΡούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τηςΡούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τηςΡούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τηςΡούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τηςΡούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τηςΡούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τηςΡούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τηςΡούλα Κορομηλά: Θα τρελαθείς με τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού της
Πηγή: gossip-tv.gr