Έλλη Κοκκίνου: Μας ξεναγεί στο εντυπωσιακό και στολισμένο σαλόνι της

Έλλη Κοκκίνου: Μας ξεναγεί στο εντυπωσιακό και στολισμένο σαλόνι της

Η Έλλη Κοκκίνου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα βίντεο με το εντυπωσιακό και στολισμένο για τα Χριστούγεννα σαλόνι της.

Η Έλλη Κοκκίνου αυτή τη σεζόν εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός» μαζί με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα Στικούδη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει επιστρέψει ανανεωμένη στη νυχτερινή Αθήνα και κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνει τον καλύτερό της εαυτό μαζί φυσικά και με τους υπόλοιπους αξιόλογους συναδέλφους.

Η Έλλη Κοκκίνου έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια μιλάει γι’αυτή. Μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, η τραγουδίστρια έκανε focus στην ανατροφή του γιου της, του Αλέξανδου. Ο μοναχογιός της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια διαθέτει το δικό της προφίλ στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η Έλλη Κοκκίνου δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο μας ξεναγεί στο εντυπωσιακό και στολισμένο σαλόνι της.

Πηγή:tlife.gr