Μαρία Σολωμού: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον 14χρονο γιο της (εικόνες)

Μαρία Σολωμού: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον 14χρονο γιο της (εικόνες)
Η Μαρία Σολωμού έκανε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 14χρονο γιο της, Αλέξανδρο.

Ο νεαρός υπήρξε καρπός του έρωτά της με τον Μάριο Αθανασίου και πλέον ζει με τον πατέρα του αλλά έχει λατρεία στη μητέρα του και τη συνόδευσε την επίσημη προβολή της ταινίας «Ευτυχία» στο Παλλάς.

Ο Αλέξανδρος δυσανασχέτησε με τους φωτογράφους και προσπάθησε να τους αποφύγει γυρίζοντας την πλάτη του όπως θα έκανε βέβαια κάθε έφηβος που κάνει την επανάστασή του σε αυτή την ηλικία. «Ουσιαστικά, ο Αλέξανδρος έζησε μαζί μου όλα τα παιδικά του χρόνια και τώρα επέλεξε να μείνει με τον μπαμπά του. Το είχαμε συμφωνήσει εξαρχής με τον Μάριο: “Στην παιδική ηλικία περισσότερο εσύ, στην εφηβεία περισσότερο εγώ”. Το συζητήσαμε και με το παιδί και είπε ότι θέλει να μείνει με τον πατέρα του. Το βρήκα απόλυτα φυσιολογικό, γιατί ένα αγόρι στην εφηβεία είναι καλύτερο να μεγαλώνει με το αντρικό πρότυπο. Έτσι, τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι στο σπίτι του μπαμπά του, με τη σύντροφο του μπαμπά του και τις δύο αδελφούλες του», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Μαρία Σολωμού: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον 14χρονο γιο της (εικόνες)Μαρία Σολωμού: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον 14χρονο γιο της (εικόνες)
Πηγή:altsantiri.gr