Το παράπονο της Βανδή από τη Γερμανού: «Να διορθώσεις αυτό που είπες» (vid)

Το παράπονο της Βανδή από τη Γερμανού: «Να διορθώσεις αυτό που είπες» (vid)

Μία άτυχη στιγμή που στεναχώρησε την παρουσιάστρια του OPEN

Πριν από λίγες ημέρες, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» εξέφρασαν την απορία γιατί βλέπουμε συνεχώς τη Δέσποινα Βανδή να ποζάρει μόνο με ένα προφίλ.

«Να διορθώσεις αυτό που έκανες τότε στον αέρα που άφησες να εννοηθεί, αλλά δεν το κατάλαβε κανείς, ότι όταν είχε μια απορία η συνεργάτιδά σου για το προφίλ μου, εγώ στενοχωρήθηκα γιατί αισθάνθηκα ότι αφήσατε ένα υπονοούμενο για τον Περικλή που είναι και δικός μου σκηνοθέτης στο X Factor και σε προκαλώ να πεις τι σας είπε στο αυτί γιατί δεν ήταν για μένα ήταν για εσάς» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha.

Μετά το τέλος του βίντεο, η Ναταλία Γερμανού και η Φωτεινή Πετρόγιαννη ζήτησαν συγγνώμη από την τραγουδίστρια και αποκάλυψαν τι ακριβώς έγινε εκείνη την ημέρα. «Σπάστηκε λίγο η Δέσποινα, κι εγώ μπορεί να σπαζόμουνα λίγο. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουμε τηλεόραση όταν πάμε καλεσμένοι μας ρωτάει ο σκηνοθέτης από πού θέλουμε να κάτσουμε. Και εγώ το λέω. Την ώρα που ειπώθηκε αυτό, για το προφίλ που επιλέγει η Δέσποινα, ο Περικλής είπε κάτι εντελώς χιουμοριστικά στο ακουστικό μου. Ότι για τον ίδιο λόγο που η Ναταλία κοιτάει πάντα δεξιά για να βλέπει τα 4 καλόπαιδα που έχει μπροστά της. Δεν είπε τίποτα για τη Δέσποινα. Ήταν λάθος να υπονοήσω κάτι για τη Δέσποινα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή:ethnos.gr