Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Το αγαπημένο ζευγάρι μας δείχνει εντυπωσιακές γωνίες από το σπίτι του

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Το αγαπημένο ζευγάρι μας δείχνει εντυπωσιακές γωνίες από το σπίτι του

Αντελίνα – Χάρης Βαρθακούρης: Πρόκειται για το πιο αγαπημένο ζευγάρι του κοινού της Ελληνικής τηλεόρασης. Οι δυο τους είναι εκρηκτικοί σαν χαρακτήρες. Οι δυο τους ήταν ασταμάτητοι.

Δεν συγκρατιόνταν για κανένα λόγο. Δηλαδή, εξέφραζαν αυτά που σκεφτόντουσαν εκείνη τη στιγμή, χωρίς να κάνουν πίσω ούτε λεπτό.

Είναι γεγονός πως δεν διστάζουν να ανταλλάξουν βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς. Το έκαναν στη προσωπική ζωή τους. Το έκαναν ακόμη και on camera. Πολλές φορές μάλιστα ξεπερνούσαν και τα όριά τους. Πάντως, με το συγκεκριμένο τρόπο κατάφερναν να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Χάρης και η Αντελίνα αύξαναν τις τηλεθεάσεις του «Globetrotters», καθώς και την περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού. Ωστόσο, το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και ζει την απόλυτη ευτυχία. Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να το διαπιστώσει, είναι να δει τις κοινές οικογενειακές φωτογραφίες τους.

Κάνοντας μια βόλτα στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media, παρακολουθήσαμε πολλές φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι τους. Ένα σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Κηφισιάς. Το σπίτι τους είναι πραγματικά πανέμορφο και μοναδικό. Είναι ένα σπίτι, φωτεινό, με ζωηρά χρώματα και έντονες πινελιές από τους ίδιους.

Αντελίνα – Χάρης Βαρθακούρης: Ακολουθούν φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι τους

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Το αγαπημένο ζευγάρι μας δείχνει εντυπωσιακές γωνίες από το σπίτι τουΑντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Το αγαπημένο ζευγάρι μας δείχνει εντυπωσιακές γωνίες από το σπίτι τουΑντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Το αγαπημένο ζευγάρι μας δείχνει εντυπωσιακές γωνίες από το σπίτι του
Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Το αγαπημένο ζευγάρι μας δείχνει εντυπωσιακές γωνίες από το σπίτι τουΑντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Το αγαπημένο ζευγάρι μας δείχνει εντυπωσιακές γωνίες από το σπίτι τουΑντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Το αγαπημένο ζευγάρι μας δείχνει εντυπωσιακές γωνίες από το σπίτι τουΑντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Το αγαπημένο ζευγάρι μας δείχνει εντυπωσιακές γωνίες από το σπίτι του
Πηγή:enimerotiko.gr