Η Βάσω Λασκαράκη απαντά  για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Η Βάσω Λασκαράκη απαντά  για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Συνέντευξή στο «TV Έθνος»  παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός που διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει στην ζωή της ο έρωτας και στο αν αποτελεί την κινητήριο δύναμή της:  «Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα που μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι θα κατακτήσεις τον κόσμο, μπορεί όμως και να σε καταστρέψει. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει ένας έρωτας», ενώ στο ερώτημα αν έχει προδοθεί, ήταν απόλυτη «Ναι, έχω προδοθεί. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή έρχονται αντιμέτωποι με την προδοσία. Και σε επίπεδο έρωτα και σε επίπεδο φιλίας και στα επαγγελματικά. Είμαι πια στα 40 μου έχουν συμβεί όλα.».

Η πρωταγωνίστρια της σειράς  «Έρωτας μετά» ερωτηθείσα  αν τη έχουν υπάρξει στιγμές που νιώθει άβολα όταν τα ΜΜΕ αναφέρονται στις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη ανέφερε: «Δεν κάθομαι να αναλύσω και πάρα πολύ. Αλλά θεωρώ ότι τα πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν δεν χρειάζεται να τα σκαλίζουμε, ειδικά όταν υπάρχουν καινούργιες σχέσεις, γάμοι και συνεχίζουμε τις ζωές μας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Θα προτιμούσα να μην γίνονται, αλλά δεν ασχολούμαι για να τα παρακολουθώ. Θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ σημαντικό για να με ενοχλήσει».

Τέλος, στην ερώτηση αν  σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά είπε : «Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι. Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει!».