Θύματα διάρρηξης οι Τσακίρογλου- Διαβάτη- Βομβαρδισμένο τοπίο με σπασμένα συρτάρια και ντουλάπες

Θύματα διάρρηξης οι Τσακίρογλου- Διαβάτη- Βομβαρδισμένο τοπίο με σπασμένα συρτάρια και ντουλάπες

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr, θύματα διάρρηξης έπεσαν οι ηθοποιοί Νικήτας Τσακίρογλου και Χρυσούλα Διαβάτη.

Το ζευγάρι διατηρεί σπίτι στο Λυγούριο στην Αργολίδα και το περιστατικό της κλοπής έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου. Οι δύο ηθοποιοί ήταν τιμώμενα πρόσωπα στην έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Ναυπλίου, ωστόσο, η καθυστερημένη άφιξή τους, ανάγκασε τους διοργανωτές να επικοινωνήσουν μαζί τους και να πληροφορηθούν πως η καθυστέρηση τους οφειλόταν στο γεγονός πως έπεσαν θύματα διάρρηξης.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου και η Χρυσούλα Διαβάτη έφτασαν στο Ναύπλιο το βράδυ, εμφανώς σοκαρισμένοι, καθώς αντίκρισαν το σπίτι τους σχεδόν κατεστραμμένο. Μάλιστα, όπως ανέφερε η Χρυσούλα Διαβάτη, οι ληστές είχαν αποκολλήσει μέχρι και τις σωλήνες του καλοριφέρ, ενώ στο εσωτερικό το σκηνικό θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με σπασμένα συρτάρια και ντουλάπες.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες μάζεψε οτι μπορούσε από προσωπικά είδη και θα διαμείνει σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στο σπίτι τους στην Αργολίδα.