Kέισι Μίζιου -Εβελίνα Σκίτσκο: Κοινή φωτογράφιση για τις φιναλίστ των GNTM σε ένα εντυπωσιακό concept! (εικόνες)

Kέισι Μίζιου -Εβελίνα Σκίτσκο: Κοινή φωτογράφιση για τις φιναλίστ των GNTM σε ένα εντυπωσιακό concept! (εικόνες)

Πανέμορφες και εντυπωσιακές, η  Kέισι Μίζιου και η Εβελίνα Σκίτσκο, είναι  δύο μοντέλα που συμμετείχαν στον φετινό και περσινό κύκλο του GNTM, αντίστοιχα, που άγγιξαν την πρωτιά αλλά δεν τα κατάφεραν .

Η μεν πρώτη βρέθηκε στην τρίτη θέση πίσω από τις 2(!) φετινές νικήτριες, Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα Μαρία Ηλιάδου , η δε δεύτερη πέρυσι είδε την  Ειρήνη Καζαριάν, να κατακτά την κορυφή.

Ωστόσο, και οι δύο φαίνεται ότι μπήκαν στο χώρο του για να μείνουν, μιας και  «κλείνουν» συνεχώς επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Μάλιστα η τελευταία φωτογράφιση ήταν κοινή με vintage concept, με το αποτέλεσμα να τις δικαιώνει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Shot by: @vrallhs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κεισι Μιζιου (@keisi.miziou) στις

Kέισι Μίζιου -Εβελίνα Σκίτσκο: Κοινή φωτογράφιση για τις φιναλίστ των GNTM σε ένα εντυπωσιακό concept! (εικόνες)Kέισι Μίζιου -Εβελίνα Σκίτσκο: Κοινή φωτογράφιση για τις φιναλίστ των GNTM σε ένα εντυπωσιακό concept! (εικόνες)Kέισι Μίζιου -Εβελίνα Σκίτσκο: Κοινή φωτογράφιση για τις φιναλίστ των GNTM σε ένα εντυπωσιακό concept! (εικόνες)Kέισι Μίζιου -Εβελίνα Σκίτσκο: Κοινή φωτογράφιση για τις φιναλίστ των GNTM σε ένα εντυπωσιακό concept! (εικόνες)