Ψυχίδου: «Είναι υπέροχος πατέρας, απλά θεωρώ ότι έπρεπε να προφυλάξω και το άλλο μου παιδάκι»

Ψυχίδου: «Είναι υπέροχος πατέρας, απλά θεωρώ ότι έπρεπε να προφυλάξω και το άλλο μου παιδάκι»

Η είδηση του χωρισμού της Φωτεινής Ψυχίδου και του Δημήτρη Κοργιαλά μας εξέπληξε όλους.

Το μέχρι άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, που έχει αποκτήσει έναν γιο,  δεν κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση που αντιμετώπισε η σχέση τους και αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Για την απόφαση αυτή μίλησε και ο Δημήτρης Κοργιαλάς που παραδέχθηκε ότι προσπάθησαν πολύ και ότι αν ήταν στο χέρι θα συνέχιζε την προσπάθεια αλλά και η δημοσιογράφος που φαίνεται ότι πήρε την οριστική απόφαση.

«Δεν είναι εύκολη περίοδος αυτή για μένα. Είδα τη συνέντευξη του Δημήτρη. Είναι δυσάρεστο όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Υπάρχουν χωρισμοί εύκολοι. Αυτός ο χωρισμός είναι δύσκολος. Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς ο Δημήτρης και αυτό είναι που μετράει.Είναι ένας υπέροχος πατέρας στον Θανάση, απλά επειδή υπάρχει και ένα άλλο παιδάκι στην προ εφηβεία και όταν υπάρχουνε κάποιες δύσκολες καταστάσεις αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει διαφορετικά ορισμένα πράγματα, θεωρώ ότι σαν μητέρα πρέπει να προφυλάξω και το άλλο μου το παιδάκι. Ήταν μια καθαρά συνειδητή απόφαση. Για να υπάρξει κάποιο τέλος, δόθηκαν αρκετές προσπάθειες και από τους δυο. Αποτύχαμε. Ήταν μια προσωπική ήττα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».