Ξανά «μαζί» Μικρούτσικος και Βόσσου: Αναρρώνει στο σπίτι της

Ξανά «μαζί» Μικρούτσικος και Βόσσου: Αναρρώνει στο σπίτι της

Του παρέχει την απαραίτητη φροντίδα και του προσφέρει την ασφάλεια που έχει ανάγκη.

Παρόλο που έχουν χωρίσει πάρα πολλά χρόνια, αγαπήθηκαν πολύ και πραγματικά, όπως φαίνεται και από την πορεία της ζωής τους. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Σοφία Βόσσου.

Σύμφωνα με την Espresso, η τραγουδίστρια φιλοξενεί και προσέχει τον παρουσιαστή από την ημέρα που βγήκε από το νοσοκομείο μετά την μεγάλη περιπέτεια υγείας που είχε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της  Δήμητρας Δάρδα, το σπιτικό φαγητό, η περιποίηση, η συνέπεια στη φαρμακευτική του αγωγή αλλά και η ασφάλεια που νιώθει κοντά στη Σοφία τον κάνουν μέρα με τη μέρα να ανακτά τις δυνάμεις του, να παίρνει κουράγιο.

Γεγονός που επιβεβαίωσε και η τραγουδίστρια στην «Espresso»:  «Ο Αντρέας είναι οικογένειά μου. Είναι εδώ, στο σπίτι μου, μαζί με τον γιο του Στέργιο, και περνάμε τέλεια. Έχουμε τα καλαμπούρια μας, τα γέλια, λέμε τα παλιά, τα καινούργια και οι μέρες περνάνε ήρεμα. Μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ήρθαμε όλοι μαζί εδώ. Με χαροποιεί που τον φροντίζω και θα παραμείνει όσο θέλει κι όσο χρειαστεί, μέχρι να δυναμώσει ο οργανισμός του».