Δανάη Λουκάκη: Η συγκατοίκηση με τη γυναίκα του Κοντιζά και οι παρατηρήσεις που της κάνει για το φαγητό

Δανάη Λουκάκη: Η συγκατοίκηση με τη γυναίκα του Κοντιζά και οι παρατηρήσεις που της κάνει για το φαγητό

Πριν λίγες μέρες ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αποκαλύψει ότι τον συνδέει φιλία με την Δανάη Λουκάκη από την εποχή της συγκατοίκησης της γυναίκας του με την ηθοποιό.

Η «Παγώνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» με δηλώσεις της στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε για την σχέση που τους συνδέει, ενώ αποκάλυψε ότι στο σπίτι του δεν μαγειρεύει αυτός αλλά η γυναίκα του!

«Με τον Σωτήρη γνωριζόμαστε εφτά χρόνια. Με την Δέσποινα, την γυναίκα του, συγκατοικούσαμε από τον Σεπτέμβρη του 2013 κι έτσι είχαμε γνωριστεί με τον Σωτήρη και είμαστε φίλοι, κάνουμε παρέα. Γνωριστήκαμε με τη Δέσποινα σε κοινή παρέα, εγώ τότε έψαχνα να βρω σπίτι γιατί μόλις είχα γυρίσει από την Αγγλία, η Δέσποινα έψαχνε συγκάτοικο και μείναμε μαζί.

Ο Σωτήρης δεν μαγειρεύει στο σπίτι, μαγειρεύει η γυναίκα του, είναι πολύ καλή. Ο Σωτήρης είναι υπέροχος στο MasterChef, αλλά δεν είναι τόσο αυστηρός στην πραγματικότητα, αλλά είναι πολύ γλυκός και αυτό βγαίνει στην τηλεόραση. Εγώ μαγειρεύω και ο Σωτήρης μου έχει κάνει άπειρες παρατηρήσεις και του λέω “κύριε Κοντιζά μου, αυτά πείτε τα στο MasterChef και αφήστε με εμένα, μια απλή ηθοποιό να κάνω τη δουλειά μου, να μαγειρέψω το φαϊ να τελειώνουμε”», είπε η Δανάη Λουκάκη.