«Βόμβα»: Χωρίζουν Τζορτζ Κλούνεϊ-Αμάλ Αλαμουντίν;

«Βόμβα»: Χωρίζουν Τζορτζ Κλούνεϊ-Αμάλ Αλαμουντίν;

Μία δήλωση του ηθοποιού ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες.

Ο  Τζόρτζ Κλούνεϊ εκμυστηρεύθηκε σε δημοσιογράφους ότι έχει να δει τα δίδυμα 200 ημέρες και , όπως ήταν αναμενόμενο, από εκείνη την ώρα φούντωσαν οι φήμες ότι χωρίζει από την Αμάλ Αμαλονυντίν μετά από σχεδόν έξι χρόνια γάμου.

«Ποιος πατέρας σε υγιή σχέση με τη σύζυγό του έχει να συναντήσει 200 ημέρες τα παιδιά του;», διερωτώνται τα ΜΜΕ και μάλλον έχουν δίκιο.

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, το ζευγάρι, που έχει να φωτογραφηθεί μαζί από τον Αύγουστο, φαίνεται να έχει επιλέξει διαφορετικό τρόπο ζωής και να δυσκολεύεται να βρει κοινό σημείο επαφής, ενώ  φέρεται να έχει εμπλακεί σε μάχη για την κηδεμονία των διδύμων τους». «Η Αμάλ δεν πήγε στο ετήσιο πάρτι του Τζορτζ για το Χάλογουιν στο Βέγκας ενώ πέρασαν χώρια την τέταρτη επέτειο του γάμου τους. Εκείνος την πέρασε στο Λος Άντζελες με φίλους ενώ αυτή έμεινε στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά λόγω της Διεθνούς Συνόδου του ΟΗΕ» ,είπε μία πηγή.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα,  τα δίδυμα, είναι με την γνωστή δικηγόρο μέχρι οι δυο τους να αποφασίσουν το μέλλον του γάμου τους.