Η Ζυγούλη παραδέχεται ότι έχει ψάξει κινητά και υπολογιστές του Ρουβά! (vid)

Η Ζυγούλη παραδέχεται ότι έχει ψάξει κινητά και υπολογιστές του Ρουβά! (vid)

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ωστόσο αντιμετωπίζουν και αυτοί τις δυσκολίες τους.

Ο λόγος για την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά που μετρούν πολλά χρόνια σχέσεις, δείχνουν ευτυχισμένοι και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Το μοντέλο που δραστηριοποιείται στο YouTube, έχοντας ανοίξει δικό της κανάλι στο οποίο δίνει συμβουλές διατροφής, μαγειρικής, σχέσεων και άλλα πολλά, στο τελευταίο επεισόδια αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «σχέσεις» και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την δική της με τον τραγουδιστή.

Δείτε μερικές από  τις ερωτήσεις των follower της και την απάντησή της:

Πότε κατάλαβες ότι ο Σάκης είναι ο άνθρωπός σου;

«Τον πρώτο καιρό απλά ήμουν τυφλή από έρωτα. Στην πορεία μπήκε λίγο και η λογική. Τα χρόνια πέρασαν. Κατάλαβα και το είχα νιώσει πολλές στιγμές αλλά η μεγάλη απόφαση ήρθε όταν είπα ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω παρά τις δυσκολίες -γιατί όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας, μην κοροϊδευόμαστε-  ήρθε με το μεγάλο δίλημμα τώρα μαζί ή φεύγω. Έκανα πέρα τον εγωισμό, είπα τον αγαπάω, θα μείνω μαζί του, θα τα παλέψω όλα και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι θα έχει πολλή ιστορία η ιστορία αυτή, θα έχει πολλή διάρκεια».

Πώς καταφέρνεις να διατηρείς την σχέση σου με τον Σάκη Ρουβά ζωντανή;

«Θέλει προσπάθεια. Δεν είναι κάτι που σου χαρίζεται έτσι. Θέλει προσπάθεια, θέλει κατανόηση, δεν είναι κάτι σταθερό. Υπάρχουν πάνω και κάτω σε όλη τη διαδρομή, αλλά το βασικό είναι να θέλεις. Να θέλεις να είσαι καλά με τον άλλον. Να το επιθυμείς, να προσπαθείς και από τις δύο πλευρές και να μην βάζεις εγωισμούς».

Νομίζω ότι φλερτάρει στα social media. Να ψάξω το κινητό του;
 «Ψάξιμο κινητού, υπολογιστή και όλα αυτά μην το κάνετε. Σίγουρα θα βρείτε κάτι, είτε είναι σωστό είτε λάθος, εσείς θα το βρείτε, θα πικραθείτε, θα στενοχωρηθείτε. Θα προσπαθήσει να σας δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και τα δικαιολογημένα. Όχι. Συμπέρασμα κανένα. Έχω ψάξει και κινητά και υπολογιστές και όλα! Αλλά το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς ότι δεν βγάζεις άκρη. Και αν δεν βρεις και κάτι θα λες κάπου αλλού τα έχει κρυμμένα. Και μετά αρχίζεις και ψάχνεις και τσέπες».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ