Αποκαλυπτικός ο Χάρης Ρώμας για την προσωπική του ζωή: «Θα το πω τώρα μετά από τόσα χρόνια»

Αποκαλυπτικός ο Χάρης Ρώμας για την προσωπική του ζωή: «Θα το πω τώρα μετά από τόσα χρόνια»

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος  Ενωπίω» και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, όπου αποκάλυψε ότι έφταιγε αυτός που διαλύθηκε ο γάμος του μετά από μόλις δύο χρόνια κοινής συνύπαρξης με την πρώην σύζυγό του, η οποία μάλιστα δεν του μιλούσε για πολλά χρόνια.

«Ο γάμος είχε κρατήσει 2 χρόνια και έγινε incognito. Αυτό ήταν έρωτας. Τώρα είναι παντρεμένη, μεγάλη κι εκείνη με 3 παιδιά. Επειδή εγώ έφυγα από αυτόν τον γάμο, θα το πω τώρα μετά από τόσα χρόνια, και υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια και στεναχώρια από την άλλη πλευρά -το όνομά της δεν το λέω- δεν μου μίλαγε. Προσπάθησα να μιλήσουμε για πάρα πολλά χρόνια. Όταν ξανασυναντηθήκαμε έγινε τυχαία. Κάποιο παιδάκι μου τράβαγε το παντελόνι στον δρόμο και έλεγε μαμά μαμά η Κατακουζήνα! Οπότε, γυρίζοντας βλέπω το πρόσωπο αυτό με άλλο ένα παιδάκι στην αγκαλιά, το παιδάκι αυτό και ένα παιδί στο χέρι. Και να θέλω να ξεχάσω, τα παιδιά μου είναι φαν’’. Ήταν πολύ συγκινητικό», αποκάλυψε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Παράλληλα, μίλησε και για την τωρινή προσωπική του ζωή: «Αυτό που με βοήθησε να απενοχοποιηθώ από τα πάντα είναι ότι αισθάνθηκα σιγουριά επειδή αγάπησα βαθιά. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι εδώ και αρκετά χρόνια. Είμαι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης. Δηλαδή, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να μην εμπεριέχει και το άλλο πρόσωπο».