Η Αλίκη Κατσαβού δεν άντεξε και ξέσπασε με λυγμούς: «Δεν έχω μεγάλες αντοχές»

Η Αλίκη Κατσαβού δεν άντεξε και ξέσπασε με λυγμούς: «Δεν έχω μεγάλες αντοχές»

Τα ξημερώματα της Τετάρτης πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός και βύθισε στην θλίψη την οικογένειά του και ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν άντεξε και κατέρρευσε on air η σύζυγος του Κώστα Βουτσά. Η Αλίκη Κατσαβού, όπως η ίδια είπε, δέχτηκε να πει δυο λόγια στον άερα της εκπομπής « Happy Day» γιατί ήθελε να πει ένα δημόσιο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξή του, ωστόσο δεν άντεξε.

«Ο λόγος που συγκεντρώνω τις δυνάμεις μου είναι για να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη του προς το πρόσωπο του Κώστα που έχει κάνει γενιές και γενιές να γελάνε.Διατήρησα την ελπίδα μου μέχρι το τέλος, μέχρι να μου ανακοινωθεί το τέλος, γιατί απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντα ήταν και τι μάχη έδωσε.

Αυτές τις μέρες μου έλεγε ότι ήθελε να βγει έξω. Του έλεγα πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Το ήξερε και μίλαγε για την αγάπη αυτή.

Ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια. Δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο, ήξερε ότι κάπου μακριά παραμόνευε αλλά δεν τον αφορούσε. Τον αφορούσε να ζει, να δημιουργεί, να αγαπάει και να αγαπιέται.

Αν δεν σε πειράζει, δεν έχω αντοχές μεγάλες και είναι ώρες κρίσιμες. Όταν θα ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες για την τελετή, να ξαναμιλήσουμε τότε», ανέφερε με λυγμούς.

Νωρίτερα, μέσω facebook είχε πει το δικό της συγκινητικό αντίο στον σύζυγό της γράφοντας:

«Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα».