Εκνευρίστηκε η Χατζηβασιλείου με το σχόλιο του Καραφώτη (vid)

Εκνευρίστηκε η Χατζηβασιλείου με το σχόλιο του Καραφώτη (vid)

Μάλλον δεν της αρέσει να ακούει αρνητικά.

Στο πάρτι του «Just the 2 of us» που διοργάνωσε η παραγωγή του show το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκαν και οι δύο συμμετέχοντες ,Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης.

Ο τραγουδιστής θα είναι ο coach της, αφού η παρουσιάστρια θα γίνει αοιδός για τις ανάγκες του show. Με αφορμή, λοιπόν,  την συμμετοχή τους έκαναν και δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όπου μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραφώτης αναφέρθηκε και σε ένα μελανό σημείο της συνεργασίας τους, που μάλλον δεν άρεσε στην Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Κανένας από τους δύο δεν έχει άγχος, είμαστε πολύ χαλαροί και πολύ σίγουροι ο ένας για τον άλλον ότι θα περάσουμε καλά, γιατί για εμάς αυτό είναι το ζητούμενο παιδιά, μην μπερδευόμαστε. Εγώ δεν θα γίνω αοιδός τώρα ξαφνικά να αλλάξω καριέρα. Με τον Κώστα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και πολύ καλή χημεία και περνάμε πάρα πολύ καλά και αυτός είναι ο στόχος. Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν είναι καλή ως μαθήτρια. Εκείνος σχολίασε: «Είναι πολύ συνεπής. Με στήνει λίγο πως κάνετε έτσι, αργεί ενα, δύο, δεκαπέντε, είκοσι λεπτά, δεν έγινε κάτι…», είπε με διάθεση χιούμορ ο τραγουδιστής, ωστόσο η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδειξε να μην της αρέσει αυτό που ακούει και σχολίασε: «Φτάνει! Πολλά!».