Άννα Παναγιωτοπούλου για Ελένη Καστάνη: «Δεν λέει τίποτα καλό ποτέ για κανέναν»

Άννα Παναγιωτοπούλου για Ελένη Καστάνη: «Δεν λέει τίποτα καλό ποτέ για κανέναν»

Ιδιαίτερα καυστική η ηθοποιός για τη συνάδελφό της.

Μία συνέντευξη με αποκαλύψεις έδωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Η ηθοποιός δεν δίστασε να πάρει θέση για τα όσα κατά καιρούς δηλώνει η συνάδελφός της, Ελένη Καστάνη, ενώ αναφέρθηκε και στον πρόωρο χαμό της πρώην συμπρωταγωνίστριάς της στη σειρά «Ντόλσε Βίτα», Κατερίνα Ζιώγου, αποκαλύπτοντας μάλιστα και ένα δυσάρεστο περιστατικό στη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Η Ελένη Καστάνη λέει ό,τι της αρέσει, αφήστε το αυτό. Ό,τι λέει είναι κακό. Δεν λέει τίποτα καλό ποτέ για κανέναν. Εγώ θεωρώ ότι τότε το 1 εκατομμύριο ευρώ το επεισόδιο ήταν πάρα πολλά λεφτά. Στις Τρεις Χάριτες έπαιρνα 300,000», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε σε ερώτηση για την αγαπημένη «Ντορίτα»:

«Πόσο το αγαπούσα αυτό το κορίτσι δεν μπορώ να σας περιγράψω. Κι εκείνη με αγαπούσε. Σήμερα το έμαθα, δεν το ήξερα. Δεν γνώριζα για την ασθένεια. Είχε περάσει και πολύ δύσκολα κάποιες στιγμές. Την είχαν ρίξει σε κάτι νερά, γινόντουσαν διάφορα τέτοια. Από κάποιον ηθοποιό τώρα, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Της φέρθηκαν πολύ άσχημα και ήθελε να φύγει. Έφυγε από το Ντόλτσε Βίτα, την κυνηγούσαμε».