«Στάζει» δηλητήριο η Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καβαλημένος, ωραιοπαθής, μπήκε με μέσο»!

«Στάζει» δηλητήριο η Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καβαλημένος, ωραιοπαθής, μπήκε με μέσο»!

«Έριξε» τα βέλη της σε Θανάση Ευθυμίαδη, Λάκη Λαζόπουλο και Βίκυ Σταυροπούλου.

Μία ανατρεπτική και γεμάτη «δηλητήριο» συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Παναγιωτοπούλου στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Η ηθοποιός αναφέρθηκε με όχι ιδιαίτερα κολακευτικούς χαρακτηρισμούς στον Θανάση Ευθυμιάδη αναφερόμενη στην επιτυχημένη περίοδο του Dolce Vita και τη συνεργασία τους, ενώ από τα βέλη της δεν γλίτωσαν τόσο ο Λάκης Λαζόπουλος, όσο και η Βίκυ Σταυροπούλου…

«Μεταξύ μας, δεν ήταν και πάρα πολύ καλή η σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης! Ήταν και είναι ωραιοπαθής! Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πω τώρα αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μια έπαρση», σχολίασε αρχικά για την συνεργασία της με τον Θανάση Ευθυμιάδη και συνέχισε με ερ΄ψτηση για τον Λάκη Λαζόπουλo: «Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη. Είναι άλλης νοοτροπία άνθρωπος και είναι πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράσταση μας. Του έριξα δυο χαστούκια μπροστά στον κόσμο! Ούτε ντροπή ούτε διάκριση!».

Τέλος,καυστική ήταν και με την Βίκυ Σταυροπούλου σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την  συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του J2US: «Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός!».