Ο Λάκης Κομνηνός αφηγείται το περιστατικό με τον Τζανετάκο και τις θαυμάστριες που τον «σημάδεψε» (vid)

Ο Λάκης Κομνηνός αφηγείται το περιστατικό με τον Τζανετάκο και τις θαυμάστριες που τον «σημάδεψε» (vid)

Το κοινό βίωμα των δύο φίλων και συμπρωταγωνιστών που στάθηκε οδηγός στην ζωή του ηθοποιού.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος ενωπίω» βρέθηκε ο Λάκης Κομνηνός. Ο ηθοποιός σε μία εκ βαθέων συνέντευξη ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον Αλέκο Τζανετάκο και τις θαυμάστριές τους:

«Εκείνα τα χρόνια τυπώναμε φωτογραφίες για τα αυτόγραφα, ήταν δαπανηρό. Δεν είναι όπως τώρα που υπάρχουν τα κινητά, οι σέλφι… Ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα τότε. Όταν ήμασταν νέοι ηθοποιοί με τον μακαρίτη τον Αλέκο Τζανετάκο κάναμε πολύ παρέα, ήταν πολύ ευχάριστος, φοβερός κωμικός και εξαιρετικός στην παρέα.

Παίζαμε μια φορά σε έναν θίασο μαζί και ανεβαίναμε στη Θεσσαλονίκη για παραστάσεις. Εκείνη την ημέρα τα λεφτά που είχαμε ήταν τσίμα τσίμα για να πάμε στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί θα μας πλήρωναν. Σταματήσαμε να βάλουμε με τα τελευταία μας λεφτά βενζίνη, πηγαίναμε με το αυτοκίνητό του και πληρώναμε ρεφενέ τα καύσιμα. Εκείνη την ώρα σχόλασε ένα σχολείο θηλέων, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Και μας πήραν χαμπάρι, μας έσκισαν τα πουκάμισα. Και υπογράφαμε αυτόγραφα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Οπότε, εκεί που υπογράφαμε για να ικανοποιήσουμε τις θαυμάστριες γυρνάει ο Τζανετάκος και μου λέει “ρε συ, άμα ξέρανε ότι είμαστε με 20 δραχμές στην τσέπη θα μας ζητούσαν αυτόγραφο;”. Αυτό με σημάδεψε και προσπαθούσα στη ζωή μου αυτό να μην το ξεχάσω διότι ήταν μια πραγματικότητα».