Ελένη Μενεγάκη: Η αναβολή της εκπομπής, τα αρνητικά σχόλια και η απάντησή της

Ελένη Μενεγάκη: Η αναβολή της εκπομπής, τα αρνητικά σχόλια και η απάντησή της

Η παρουσιάστρια χωρίς διάθεση να μαλώσει με τους ακολούθους της ξεκαθάρισε-απάντησε για όσα της χρέωσαν.

Η εκπομπή της Δευτέρας της Ελένης Μενεγάκη, αν και ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί κανονικά, αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή. Μάλιστα ο Alpha εξέδωσε επίσημη ανακοίνωσε όπου εξηγούσε τους λόγους.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Για λόγους πρόληψης και δεδομένου ότι ο Alpha θέτει πάνω από όλα την υγεία των ανθρώπων του, η εκπομπή ΕΛΕΝΗ δεν θα μεταδοθεί σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής.

Εκτάκτως σήμερα το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων θα μεταδοθεί στις 13:00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προβολή της ελληνικής ταινίας «ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει».

Μετά την επίσημη ενημέρωση του καναλιού ακολούθησε ποστάρισμα της παρουσιάστριας με μία φωτογραφία της να είναι μόνη στο πλατό και να σχολιάζει:

«Για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής, δεν θα έχουμε πρόγραμμα σήμερα μέχρι νεοτέρας! Εύχομαι να πάνε όλα καλά…για όλους».

 

View this post on Instagram

 

Σε άδειο πλατό … #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on


Ωστόσο, κάποιοι από τους ακολούθους της σχολίασαν αρνητικά την αναβολή, χρεώνοντάς της σε αυτήν, οπότε ήρθε η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη:

«Κανένας εργαζόμενος δε μπορεί να αποφασίσει μόνος του να φύγει από την εργασία του. Είδατε εσείς να έχει ανακοινωθεί κάπου ότι τα ΜΜΕ θα κλείσουν; Πως θα το κάνω εγώ από μόνη μου; Γιατί γίνεστε τόσο σκληροί; Λέτε εγώ να μην ανησυχώ για τα παιδιά μου; Να μη θέλω να μείνω σπίτι μου; Δεν αποφασίζω εγώ. Λυπάμαι που σας το χαλάω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Ελένη Μενεγάκη: Η αναβολή της εκπομπής, τα αρνητικά σχόλια και η απάντησή της