Αγνώριστη: Η 15χρονη Βίκυ Καγιά μελαχρινή με ράστα! (εικόνα)

Αγνώριστη: Η 15χρονη Βίκυ Καγιά μελαχρινή με ράστα! (εικόνα)

Αν δεν σας το λέγαμε, δεν θα μας πιστεύατε ότι είναι αυτή.

Ένα σπάνιο κλικ της Βίκυς Καγιά με τον Γιώργο Χρανιώτη δημοσίευσε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια  και μοντέλο είναι ένας άλλος άνθρωπος μελαχρινή με ράστα μαλλιά!

«Πρέπει να ήταν στο περιοδικό Votre beaute,το 1992.Δεν μου χε καν περάσει απ το μυαλό ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και προσπαθούσα να μαζέψω μερικά χρήματα,για να εξαφανιστώ για καλοκαίρι.Μου πρότειναν να κάνω μια φωτογράφιση ο @vzoulias αν θυμαμαι καλά είχε κάνει το styling,τα μαλλιά ο @trifonassamaras και φωτογράφος ο @takis_diamantopoulos_photos.Το δεκαπεντάχρονο κορίτσι,που είναι μαζί μου στην φωτό,γέλαγε συνέχεια,πείραζε οποιον έβρισκε μπροστά της και γλένταγε με παιδική αφέλεια αλλά και επίγνωση της ιδιαιτερότητας της,τους πάντες.Είχε ανύπαρκτο ναρκισσισμό και διαολεμένη όρεξη για παιχνίδι ,αλλά και δουλειά. @vickykaya_ πάνε χρόνια ε;Πλάκα έχει να ανακαλύπτεις παλιές φωτό,όταν μένεις σπίτι #modellingφαση #90s #earlyyears #longhair #narcissism #μένουμεσπίτι», το σχόλιο του Γιώργου Χρανιώτη.

 

View this post on Instagram

 

Πρέπει να ήταν στο περιοδικό Votre beaute,το 1992.Δεν μου χε καν περάσει απ το μυαλό ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και προσπαθούσα να μαζέψω μερικά χρήματα,για να εξαφανιστώ για καλοκαίρι.Μου πρότειναν να κάνω μια φωτογράφιση ο @vzoulias αν θυμαμαι καλά είχε κάνει το styling,τα μαλλιά ο @trifonassamaras και φωτογράφος ο @takis_diamantopoulos_photos.Το δεκαπεντάχρονο κορίτσι,που είναι μαζί μου στην φωτό,γέλαγε συνέχεια,πείραζε οποιον έβρισκε μπροστά της και γλένταγε με παιδική αφέλεια αλλά και επίγνωση της ιδιαιτερότητας της,τους πάντες.Είχε ανύπαρκτο ναρκισσισμό και διαολεμένη όρεξη για παιχνίδι ,αλλά και δουλειά. @vickykaya_ πάνε χρόνια ε;Πλάκα έχει να ανακαλύπτεις παλιές φωτό,όταν μένεις σπίτι #modellingφαση #90s #earlyyears #longhair #narcissism #μένουμεσπίτι

A post shared by Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) on

ΚΛΕΙΣΙΜΟ