Ο Θοδωρής Φέρρης μιλά για τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού: «Είχα πόνους στα κόκαλα»

Ο Θοδωρής Φέρρης μιλά για τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού: «Είχα πόνους στα κόκαλα»

Μετά από 14 μέρες καραντίνας και ασυμπτωματικός πλέον ο τραγουδιστής εξομολογείται την εμπειρία του.

Ο Θοδωρής Φέρρης ήταν ένα από τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην χώρα μας. Ο τραγουδιστής πλέον βρίσκεται στην ανάρρωση και μίλησε μέσω skype στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη Ρίτσα Μπιζόγλη.

«Είμαι αισίως στη 12η μέρα σήμερα, 12η μέρα καραντίνας από την ημέρα που διαγνώστηκα και είναι η πρώτη μέρα που κοιτάζω και σκέφτομαι πιο θετικά. Είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα καθόλου. Πρώτα ο Θεός, θέλω να πιστεύω, είμαι προς το τέλος. Αυτό θέλω να πιστεύω.

Ήταν μια ήπια κατάσταση γενικά. Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα, όμως, σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ήταν μια ήπια μορφή. Νιώθω τυχερός για αυτό. Οι γιατροί μού έχουν πει πως στις 14 μέρες αυστηρής καραντίνας θα πρέπει να ξαναπάω να με δουν, να κάνω ξανά το τεστ και ευελπιστώ να βγει αρνητικό για να μου φύγει και εμένα το άγχος. Όπως καταλαβαίνετε, ζω με ένα άγχος κάθε μέρα μήπως παρουσιάσω κάτι άλλο.Την ημέρα που διαγνώστηκα εγώ βγήκαν άλλοι 5-6 από μία κοινή παρέα. Ένας συνεργάτης μας είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό, μόλις επέστρεψε βρεθήκαμε μία μεγάλη παρέα και είχαμε κολλήσει σχεδόν όλοι. Μήπως τελείωσε, μήπως δεν τελείωσε. Προσέχουμε σαν τα μάτια μας τις ευπαθείς ομάδες, όπως και εγώ προσέχω πάρα πολύ τη μητέρα μου, τον αδερφό μου, τη θεία μου. Είμαι μόνος μου τελείως.Δεν έχω δει άνθρωπο 12 μέρες.».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ