Ο Λευτέρης Σουλτάτος αποκαλύπτει και μας εκπλήσσει: «Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω»

Ο Λευτέρης Σουλτάτος αποκαλύπτει και μας εκπλήσσει: «Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω»

Ο γνωστός σεφ μίλησε για τις πρώτες μέρες της γνωριμίας του με την ηθοποιό.

Ο Λευτέρη Σουλτάτος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» και είναι αποκαλυπτικός αναφορικά με τη σχέση του, που οδηγήθηκε στο γάμο, με την Βάσω Λασκαράκη.

«Είχα εντυπωσιαστεί από εκείνην όταν τη γνώρισα -για τον χαρακτήρα της, την προσωπικότητά της, την αυταπόδεικτη εξωτερική της εμφάνιση- αλλά ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου ότι αυτό θα προχωρούσε.

Πίστευα πως θα είμαστε απλά δύο καλοί φίλοι. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω – νομίζω πως ένιωθα άβολα να την κάνω εγώ, γιατί δεν ήξερα πώς θα το έπαιρνε εκείνη. Εγώ, εξάλλου, επειδή δεν παρακολουθούσα τηλεόραση, δεν ήξερα πόσο γνωστή είναι. Αυτή με “προειδοποιούσε”, βέβαια, όταν μετά έγινε η σχέση, για τους φωτογράφους, για τα δημοσιεύματα, αλλά άλλο να το ζεις. Στην αρχή την κορόιδευα, της έλεγα: “Καλά, ποια είσαι; Η Βουγιουκλάκη;”. Μέχρι που είδα, πρώτη φορά, τον εαυτό μου σε εξώφυλλο περιοδικού! Ήμουνα, θυμάμαι, εκείνη τη μέρα, σε παρουσίαση ξενοδοχείου στη Χαλκιδική, με παίρνει η Βάσω και μου λέει: “να ξέρεις, μας έχουν βγάλει φωτογραφίες και σήμερα είμαστε στο τάδε περιοδικό”. Δεν την πίστεψα. Όταν μου έστειλε στο κινητό σε φωτογραφίες το εξώφυλλο, που έγραφε το όνομά μου και τι δουλειά κάνω, έπαθα σοκ – για μία βδομάδα δεν έβγαινα από το ξενοδοχείο όπου έμενα.

Μετά, πήρα το αεροπλάνο και πήγα στην Κρήτη για να εξηγήσω στους δικούς μου τι συμβαίνει, γιατί δεν ήξερε κανείς τίποτα – από το περιοδικό το έμαθαν κι αυτοί. Όσο κι αν είχε προσπαθήσει η Βάσω να με προετοιμάσει, δεν πίστεψα ποτέ πώς θα ήταν το συναίσθημα. Για να καταλάβεις, όλο αυτό τον καιρό που είμαστε μαζί, μόνο τρεις τέσσερις φορές είδα φωτογράφους – όλες τις άλλες δεν τους πρόσεξα καν», δήλωσε μεταξύ άλλων.